Σε δημοπρασία η φανέλα του Μπουχαλάκη

Εκτός συνόρων | 30 Μαρτίου 2021, 22:30

Σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς έχει τεθεί η φανέλα (από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ) του Κρητικού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου ο Ολυμπιακός φιλοξενήθηκε από την Άρσεναλ, την οποία νίκησε με 1-0 αποχαιρετώντας το Europa League με το κεφάλι ψηλά. Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης (στη θέση του Φορτούνη).

Η φανέλα που φορούσε δημοπρατείται στο πλαίσιο οικονομικής ενίσχυσης της ΛΑΜΨΗΣ για παιδιά με νεοπλασία και του Παιδικού Χωριού Φιλύρου. Η σχετική ανάρτηση του Charity Idols για την προσφορά του Μπουχαλάκη και τη δημοπρασία:

«Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ανδρέας Μπουχαλάκης στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της ΛΑΜΨΗΣ για παιδιά με νεοπλασία και του Παιδικού Χωριού Φιλύρου και προσφέρει την φανέλα που φορούσε στην νίκη μέσα στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.»

Το Charity Idols είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έδρα τα Χανιά, που γεννήθηκε από την επιθυμία για βοήθεια στον συνάνθρωπο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της μετατροπής αθλητικών ενθυμίων (φανέλες, παπούτσια, φόρμες, μπάλες με υπογραφές κτλ) τα οποία παραλαμβάνει από αθλητές, σε φάρμακα, φαγητό, στέγη και κάθε είδους βοήθεια, υπέρ των ιδρυμάτων ή των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και που επιλέγουν οι σταρ.

DESCRIPTION:
➺ Player: Andreas Bouchalakis
➺ Team: Olympiacos FC
➺ Season: 2020/21
➺ Competition: Europa League 16
➺ Game: Arsenal – Olympiacos 0-1 (18/03/2021)

DETAILS:
➜ Match worn shirt at the game
➜ Signed
➜ ADIDAS
➜ Size L
➜ The shirt has been disinfected according to the directions against Covid-19
➜ Comes with Certificate Of Authenticity (COA) from CharityIdols

karta antonis garden

Rabona ad