Σε δημοπρασία η φανέλα του Μπαλογιάννη

ΟΦΗ | 24 Δεκεμβρίου 2020, 18:47

Σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς έχει τεθεί η φανέλα (από την εκτός έδρας αναμέτρηση επί της ΑΕΛ) του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ο ΟΦΗ είχε φιλοξενηθεί στο Αλκαζάρ από την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Η Κρητική ομάδα είχε επικρατήσει με 1-0 (χάρη στο αυτογκόλ του Τιμ Σπαρβ). Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης είχε ξεκινήσει στην αναμέτρηση κι αντικαταστάθηκε στο 78ο λεπτό από τον Απόστολο Γιάννου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμμετέχει στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης τεσσάρων παιδιών (Ασπασίας, Μυρτώς, Άγγελου, Γιώργου) μέσω του συλλόγου ενίσχυσης φιλανθρωπικών ιδρυμάτων “Charity Idols” προσφέροντας σε δημοπρασία τη φανέλα που φορούσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η σχετική ανάρτηση του Charity Idols για την προσφορά του Μπαλογιάννη και τη δημοπρασία:

«Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των 4 παιδιών (Ασπασίας, Μυρτώς, Άγγελου, Γιώργου) και προσφέρει την φανέλα που φορούσε στην εκτός έδρας νίκη στην Λάρισα. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.com.»

Το Charity Idols είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έδρα τα Χανιά, που γεννήθηκε από την επιθυμία για βοήθεια στον συνάνθρωπο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της μετατροπής αθλητικών ενθυμίων (φανέλες, παπούτσια, φόρμες, μπάλες με υπογραφές κτλ) τα οποία παραλαμβάνει από αθλητές, σε φάρμακα, φαγητό, στέγη και κάθε είδους βοήθεια, υπέρ των ιδρυμάτων ή των ανθρώπων που έχουν ανάγκη και που επιλέγουν οι σταρ.

DESCRIPTION:
Player: Konstantinos Balogiannis
Team: OFI FC
Season: 2020/21
Competition: Super League
Game: Larisa – OFI 0-1 (12/12/20)

DETAILS:
➜ Match worn shirt at the game
➜ Signed
➜ Together with an official game pennant OFI FC 2020/21
➜ Puma
➜ Size M
➜ The shirt has been disinfected according to the directions against Covid-19
➜ Comes with Certificate Of Authenticity (COA) from CharityIdols

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack