Σε δημοπρασία για ιερό σκοπό η φανέλα του Πάγκαλου (pics)

Εκτός συνόρων | 22 Σεπτεμβρίου 2016, 21:09

Μέσω του "Charity Idols" ο Ντίνος Πάγκαλος συμμετέχει στον αγώνα για ενίσχυση του 21χρονου ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, που δίνει τη δική του μάχη για ζωή και πρέπει να μεταβεί στη Βοστώνη.

Ο καινοτόμος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενισχύει φιλανθρωπικά ιδρύματα και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μέσω του Υπεύθυνου Κύπρου ήρθε σε επαφή με τον Χανιώτη επιθετικό, που διαπρέπει στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕ Ζακακίου και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ζητώντας του την υπογεγραμμένη φανέλα του από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

pagalos fanela dimoprasias

Ο Πάγκαλος μετά χαράς δώρισε τη φανέλα του για τον ιερό σκοπό για τον οποίο δημοπρατείται από τις 19 Σεπτεμβρίου μέσω του “Charity Idols” και η δημοπρασία ολοκληρώνεται σε τέσσερις ημέρες.

pagalos fanela dimoprasias1

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων “Charity Idols” ιδρύθηκε στις 5 Μαΐου 2014 και εδρεύει στα Χανιά (Τζανακάκη 40-42, 1ος όροφος, γραφείο 10). Η κοινωνική δράση του είναι μεγάλη και μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας του Συλλόγου δημοπρατούνται αθλητικά ενθύμια και αντικείμενα διασημοτήτων για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το λινκ για τη δημοπρασία της φανέλας του Ντίνου Πάγκαλου

 

 

Rabona ad