Σε διεθνές μίτινγκ στίβου ο Νυφαντόπουλος

Στίβος | 9 Ιουνίου 2021, 23:12

Στο διεθνές μίτινγκ στίβου 1o Athens Sprint Men’s Gala θα λάβει μέρος ο πρωταθλητής Ελλάδος στα 100 μέτρα Γιάννης Νυφαντόπουλος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (10/06) στο Κέντρο Πολιτισμού, “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”. Πρόκειται για μία νέα προσπάθεια, την οποία διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου και είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Καλλιθέας.

Λίγες μόλις ημέρες μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αρκετοί είναι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος. Μεταξύ αυτών ο νικητής του πρωταθλήματος στα 100 μέτρα Γιάννης Νυφαντόπουλος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος.

Επίσης ο δεύτερος στην ίδια κούρσα, Κώστας Ζήκος και οι Θοδωρής Βροντινός, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Γιάννης Βοσκόπουλος και Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Από τους ξένους αθλητές ξεχωρίζει ο Ουκρανός Σέρχιου Σμέλικ με φετινό 20.83 στα 200 μέτρα, (ο οποίος θα συμμετάσχει στα 150 μέτρα) και o Σόλομον Μποκαρί (Ολλανδία) με φετινό 21.15 στα 200 μέτρα. Ο Σιμόν Χάνσεν (Δανία) έχει τρέξει φέτος 10.32 επίδοση που θα επιδιώξει να βελτιώσει στην Αθήνα.

Στα εμπόδια ξεχωρίζουν οι Τσεχάρα (Κολομβία) και Σμετ (Ολλανδία) και μαζί θα είναι οι Έλληνες πρωταγωνιστικές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, Μιχάλης Κιάφας, Παύλος Μποίτσιος, Γιάννης Καμαρινός και Ηλίας Τοτολίδης. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει κούρσα για αθλητές του ΦΣ Καλλιθέας και Αθλητές με αναπηρία. Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινάει στις έξι το απόγευμα (18:00).

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad