Σε διάψευση της συμμετοχής τους στις διοικητικές διεργασίες προχώρησαν οι οργανωμένοι του ΟΦΗ

Football League | 27 Δεκεμβρίου 2017, 20:54

Τρεις σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ προχώρησαν σε διάψευση σημερινού δημοσιεύματος τοπικής εφημερίδας του Ηρακλείου, στην οποία εμφανίζονταν ως συναινούντες στην επιστροφή του Φανούρη Βατσινά στο "τιμόνι" της ΠΑΕ. 

«Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι ουδέποτε συναντηθήκαμε με κανένα και ουδέποτε δώσαμε «χρίσμα» σε κανένα.(…) Η δουλειά μας στον Ο.Φ.Η δεν είναι να παριστάνουμε τους παράγοντες αλλά να φωνάζουμε για την ομάδα μας από την κερκίδα», δηλώνουν κατηγορηματικά οι φίλαθλοι των τριών συνδέσμων.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε το πρωί ότι κυκλοφορεί ένα ύπουλο άρθρο σε τοπικό μέσο που μας εμφανίζει ως δήθεν συνομιλούντες και συναινούντες σε κινήσεις που αφορούν τα διοικητικά του Ο.Φ.Η. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι ουδέποτε συναντηθήκαμε με κανένα και ουδέποτε δώσαμε «χρίσμα» σε κανένα.Η δουλειά μας στον Ο.Φ.Η δεν είναι να παριστάνουμε τους παράγοντες αλλά να φωνάζουμε για την ομάδα μας από την κερκίδα. Δεν ξέρουμε τι σκοπούς θέλει να εξυπηρετήσει το εν λόγω άρθρο και ο αρθρογράφος του και δεν μας νοιάζει κιόλας.Σταματήστε να παίζετε με το όνομα του Ο.Φ.Η και με τον κόσμο του. Τόσα χρόνια σας έχουμε μάθει αλλά πλέον έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό. Οι καιροί είναι πονηροί όμως έχουν γνώση οι φύλακες.

Σοβαρευτείτε!

ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ»

 

 

 

 

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad