Σε αρθροσκόπηση ο Κωστανάσιος – Δύσκολα ξανά φέτος

Χανιά | 7 Μαρτίου 2026, 9:45

Σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στο γόνατο υποβλήθηκε ο Θανάσης Κωστανάσιος.

Corgress Stagakis

Ο 27χρονος επιθετικός θα είναι δύσκολα ξανά διαθέσιμος μέχρι το τέλος της σεζόν, γεγονός που εξηγεί και την απουσία του το τελευταίο διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Χανίων. Ο Κωστανάσιος δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ηλιούπολη, καθώς πλέον ξεκινά το στάδιο της αποθεραπείας του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά αναφέρει:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αρθροσκόπηση γόνατος στην οποία υποβλήθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Θανάσης Κωστανάσιος, από τον ορθοπεδικό χειρουργό κ. Γιώργο Καραχάλιο στο Ιατρικό Φαλήρου.

Ο ποδοσφαιριστής πήρε εξιτήριο και ξεκινά την αποθεραπεία του.

Η ΠΑΕ Χανιά εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κ. Γιώργο Καραχάλιο για την εξαιρετική δουλειά και τη φροντίδα που προσέφερε στον ποδοσφαιριστή μας. Ταυτόχρονα, ευχόμαστε στον Θανάση καλή ανάρρωση, δύναμη και σύντομα επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Maladakis
Pneumatikakis_Michalis
GKGoalkeeperAcademy
Votani
Papantonakis Cards
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad