Σε απολογία (και) για την ανακοίνωση στο athlitiko!

Δάφνη | 16 Δεκεμβρίου 2016, 19:16

Σε απολογία για τα όσα αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ιδομενέα, αλλά και για την ανακοίνωση διαμαρτυρίας που απέστειλε η ομάδα στο athlitiko.gr, κλήθηκε η Δάφνη.

Οι απολογίες είναι συχνό φαινόμενο κάθε εβδομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα και εκτός της Δάφνης κλήθηκαν για το ίδιο παιχνίδι τόσο ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Καλαϊτζιδάκης, όσο και ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. ως εκπρόσωπος του Ιδομενέα (και άλλοτε παλαίμαχος παίκτης της ομάδας) Κώστας Αρώνης.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Π.Ε. της ΕΠΣΧ αναφέρει: «Καλείται σε αυτοπρόσωπο απολογία, σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα, στα γραφεία της Ενώσεως, ο εκπρόσωπος της ομάδας Ιδομενέας Αρώνης Κ. σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. Καλείται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως, σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα, το Δ.Σ. της ομάδας Δάφνη σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α., αλλά και με ανακοίνωση που ανήρτησε σε Μ.Μ.Ε. Επίσης καλείται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως, σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα, ο προπονητής της ομάδας Δάφνη Καλαϊτζιδάκης Σ., σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α.»

Εκτός από τον αγώνα Δάφνη-Ιδομενέας υπήρξαν και άλλες κλήσεις σε απολογία:

Ποσειδών Κ.Ρ.-Απόλλων (Κύπελλο): Σε απολογία ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα Γιώργος Δρικάκης και ο προπονητής Μανόλης Βεργανελάκης
Χάλης-Άπτερα (Β’ Κατηγορία): Σε απολογία το Δ.Σ. των Απτέρων και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χαζηράκης
Νέος Σαμψών-Υρτακίνα (Γ’ Κατηγορία): Σε απολογία το Δ.Σ. της Υρτακίνας

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana