Σε απόγνωση οι ομάδες της Football League

Αντώνης Μουντάκης | 10 Οκτωβρίου 2016, 0:30

Το να προετοιμάζονται οι ομάδες για περίπου 3 μήνες και να μην ξέρουν πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι κάτι που μόνο στην Ελλάδα μπορούσε να συμβεί.

Όλες σχεδόν οι ομάδες της φετινής Football League στήθηκαν και ξεκίνησαν προετοιμασία στα μέσα Ιουλίου, έδωσαν αγώνες προετοιμασίας με το σκεπτικό ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το αργότερο μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, όμως όπως φαίνεται η έναρξη θα μεταφερθεί πολύ αργότερα απ’ όσο είχε υπολογιστεί κι ενώ ποδοσφαιριστές και προπονητές βρίσκονται σε αγωνιστικό αδιέξοδο (σε πολλές ομάδες και σε οικονομικό).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες ομάδες δεν δύναται πλέον να δώσουν ούτε φιλικούς αγώνες αφού έχουν ήδη ξεκινήσει όλα τα άλλα πρωταθλήματα και δεν υπάρχουν διαθέσιμες ομάδες.

Για παράδειγμα οι Κρητικές ομάδες της Football League (Κισαμικός, Α.Ο. Χανιά, ΟΦΗ) μπορούν να δώσουν μόνο μεταξύ τους φιλικούς αγώνες αν και ήδη έχουν συναντηθεί 1-2 φορές! Αναμφίβολα, κερδισμένες είναι οι ομάδες που άργησαν να οργανωθούν και να στελεχώσουν το ρόστερ τους αφού ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ
Εκδότης εφημερίδας “Νέοι Ορίζοντες”
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου

Rabona ad