Σε αναζήτηση δεξιού μπακ – Στάθης το πρώτο όνομα

Πλατανιάς | 1 Σεπ 2016, 18:56

Σε μια δύσκολη και αγχωτική διαδικασία υποβάλλεται στο... και πέντε της μεταγραφικής περιόδου ο Πλατανιάς έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, αναζητώντας τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ηδη, η πρώτη -που θα ήταν και… υπέροχη- λύση που “ακούει” στο όνομα του Γιάννη Σκόνδρα δυστυχώς δεν προχώρησε, αφού ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θεώρησε ότι δεν θα ήταν βήμα στην καριέρα του η μετακίνησή του στον Πλατανιά ερχόμενος από τον ΠΑΟΚ κι έτσι οι “ερυθρόλευκοι” με τα χρονικά περιθώρια να είναι πολύ στενά, αναζητούν τον παίκτη που ψάχνουν εναγωνίως. Ηδη ένα από τα ονόματα που εξετάζονται και είναι πιθανό να καταλήξει ο Πλατανιάς είναι αυτό του 29χρονου Γιάννη Στάθη, ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία και ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα τη χρονιά που πέρασε με τον Λεβαδειακό παίζοντας σε 23 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ. 

Ακόμα, ανάμεσα στις λύσεις που εξετάζονται από τον Πλατανιά είναι ένας Βέλγος και γενικά δύο ποδοσφαιριστές από την ευρωπαϊκή αγορά, ενώ γενικώς προτείνονται συνεχώς παίκτες στα γραφεία της ΠΑΕ.  

Σε κάθε περίπτωση, εκεί που ο Πλατανιάς βρέθηκε από τον Ιούνιο κιόλας να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις και να είναι ουσιαστικά η πρώτη ομάδα στη Σούπερ Λιγκ που κατάφερε να ολοκληρώσει το ρόστερ της, ξαφνικά βρίσκεται να περιορίζεται στην εξεύρεση λύσης αποκλειστικά ελεύθερου ποδοσφαιριστή για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ και δη εντός πρωτοκλασάτου παίκτη, όπως είναι ο Κουλιμπαλί… 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad