«Σε άλλο γήπεδο η τριάδα» αλλά και “ιδανικός αυτόχειρας” ο ίδιος

Χανιά | 24 Απριλίου 2017, 15:56

Με άδεια… χέρια επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας ο Κισσαμικός από ένα ακόμα ταξίδι εκτός Χανίων, αφού πήρε αρνητική και αναπάντεχη τροπή το ματς με τον Πανελευσινιακό.

Σίγουρα, όπως εκφράστηκαν και στο δελτίο Τύπου της ομάδας, υπάρχουν πολλά παράπονα για τη διαιτητική τριάδα (Μανούχος-Χαραλαμπόπουλος-Σταματάκος) του αγώνα, αλλά δεν ευθύνεται (μόνο) αυτή για την ανατροπή στην Ελευσίνα.

ΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ”

Karmpadakis Baxevanos

Καρμπαδάκης και Μπαξεβάνος γελάνε ειρωνικά με αυτά που “είδαν” στην Ελευσίνα

«Η διαιτητική τριάδα ήταν σε… άλλο γήπεδο και “έβλεπε” μόνο άσπρες εμφανίσεις» το σχόλιο του “επίσημου” Κισσαμικού για την αρνητική διαιτησία, αν και η χανιώτικη ομάδα δεν θα μπορέσει να “βρει” το δίκιο της αφού για πολλοστή φορά στη δημόσια τηλεόραση δεν μεταδόθηκαν όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά ούτε καν οι σπουδαίες ευκαιρίες που είχε. Η μόνη φάση που έδειξε η “Αθλητική Κυριακή” ήταν το ολοφάνερο κράτημα του Κρτσμάρεβιτς στον Στογιάνοφ που έβγαινε μόνος με τον Μακρυωνίτη, με την παράβαση που δεν δόθηκε να είναι τελικά εκτός περιοχής.

Από εκεί και πέρα όπως αναφέρουν στον Κισσαμικό υπήρξαν πολλές φάσεις για “γέλια και για κλάματα”, με τον β’ βοηθό Σταματάκο να δίνει… ρεσιτάλ στο πρώτο ημίχρονο, όπου ανέκοπτε με οφσάιντ σχεδόν κάθε επίθεση της ομάδας ακόμα κι αν ο παίκτης του Κισσαμικού καλύπτονταν ολοφάνερα στη φάση!

Ο ρέφερι Μανούχος σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας έδειχνε σαφή τάση “σπρωξίματος” στον αντίπαλο και είναι ενδεικτικό ότι “έκλεισε τα μάτια” στην ανατροπή του Μάντζη που ετοιμαζόταν να κάνει το 1-2 στο 66’, με τον Κίκε στη συνέχεια να προσπαθεί να… εκβιάσει το πέναλτι με “βουτιά” μπροστά από τον Μακρυωνίτη.

ΤΑ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Όπως αναφέραμε παραπάνω δεν ευθύνεται μόνο η διαιτητική τριάδα για την ήττα αν και σαφώς θα υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα αν είχε δοθεί έστω το πέναλτι υπέρ του Μάντζη.

Μεγάλες ευθύνες έχει και ο Κισσαμικός, που “κατάφερε” να χάσει ένα δικό του παιχνίδι, στο οποίο δημιούργησε σωρεία ευκαιριών. Κάτι ανάλογο που είχε κάνει και στη Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή, όπου είχε “χαρίσει” τον βαθμό της ισοπαλίας, “σπαταλώντας” πάρα πολλές ευκαιρίες.

Εκτός βέβαια από τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου δέχτηκε “παιδικά” γκολ και ειδικότερα αυτό της ισοφάρισης, όπου ο Σέλμπι πέρασε όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του.

Γενικότερα η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου σε ένα ακόμα ματς με ομάδα που δεν είναι καλύτερη από αυτή έδειξε τάσεις αυτοχειρίας και “πέταξε” πολύτιμους βαθμούς, που θα της είχαν δώσει ήδη την άνετη παραμονή στην κατηγορία.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania