Σδράκας: Πολύ επικίνδυνος ο Σπόρτιγκ!

25 Φεβρουαρίου 2016, 18:10

Ως άκρως "επικίνδυνο" παιχνίδι, μιας και οι αντίπαλοι παίζουν χωρίς άγχος, χαρακτήρισε ο τεχνικός του Κύδωνα Χανίων, Κώστας Σδράκας το ματς με τον Σπόρτιγκ, την προσεχή Κυριακή (28/2) στα Πατήσια.

Αναλυτικά:

ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΡΑΚΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ):

Για το ματς με τον Σπόρτιγκ και πόσο σημαντικη είναι για τη συνέχεια: Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα παιδιά του Σπόρτιγκ είναι καταδικασμένα με υποβιβασμό και αυτό τους καθιστά επικίνδυνους. Παίζουν για τα συμβόλαιά του και για το γόητρό τους. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο και πάμε για την νίκη. Στο τέλος θα κάνουμε «τάμειο».

Για το αν υπάρχουν διαφορές στον τωρινό Σπόρτιγκ με εκείνον του πρώτου γύρου: Καμία διαφορά. Απλά παίζουν χωρίς άγχος επειδή δεν υπάρχουν ελπίδες σωτηρίας. Εμείς θα πάμε με το άγχος και το «πρέπει» εκεί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι.

Για τα χαρακτηριστικά του Σπόρτιγκ: Ο Σπόρτιγκ έχει ένα από τα καλύτερα playmakerστην κατηγορία τον Τσαμπή. Στις θέσεις «2 και 3» έχει καλούς παίκτες. Στους ψηλούς είναι γρήγοροι και μπορούν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Για το αν οι παίκτες έχουν μπει στη διαδικασία σκέψης ότι απαιτείται μια εκτός έδρας νίκη: Έχουμε καλή ψυχολογία. Δεν θέλουμε να έχουμε πίεση. Πάμε σε κάθε ματς ξεχωριστά για την νίκη.

Για την εύνοια που συνεχίζει να έχει ο Ηλυσιακός, τουλάχιστον βάσει των όσων είπαν οι άνθρωποι του Ηρόδοτου: Δε θέλω να μπω σε αυτό το «τρυπάκι» γιατί θα χαλάσει το…μυαλό μου. Εμείς αν κερδίζουμε δεν έχουμε ανάγκη τι θα κάνει ο Ηλυσιακός.