Σδράκας: Νίκη σε κάθε ματς!

29 Φεβρουαρίου 2016, 19:32

Την ικανοποίησή του για την νίκη μέσα στα Πατήσια εξέφρασε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Κύδωνα Χανίων Κώστας Σδράκας, που τόνισε ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να παλεύει για την νίκη σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σδράκα:

Για το παιχνίδι με τον Σπόρτιγκ: Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι παρά τα λάθη μας, που ήταν αρκετά σε αυτό το ματς. Και στην άμυνα και στο pick‘nrollκάναμε κάποια λάθη και στον Αγγέλη τον παίκτη των αντιπάλων δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα πάνω του και μας έβαλε πολλούς πόντους και πολλά τρίποντα . Δείξαμε πάντως ψυχικά αποθέματα και είχαμε προσήλωση στο τελευταίο 10λεπτο. Ο Δημήτρης (Τσαρουχάς) έβαλε δύο «μεγάλα» σουτ που μας έδωσαν αέρα 8 πόντων, σε σημείο που η μπάλα «έκαιγε».  Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη που ήταν και η 2η συνεχόμενη. Νομίζω ότι πλέον μπορούμε να πάμε για το 3 στα 3.

Για το γεγονός ότι αυξήθηκε η διαφορά από τον Ηλυσιακό: Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες, μόνο τη δική μας. Δεν θέλω να χάσουμε το στόχο μας. Θέλω να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Θα μπορούσαμε, για παράδειγμα, να είμαστε τώρα μαζί με τον Άρη Νίκαιας, αν ήταν αλλιώς τα αποτελέσματα, αλλά έτσι είναι το πρωτάθλημα.