Σδράκας και Υφαντόπουλος: Συνεχίζουμε για την παραμονή!

22 Φεβρουαρίου 2016, 17:28

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε την Κυριακή (21/2) ο Κύδωνας Χανίων και παίκτες και τεχνική ηγεσία δηλώνουν αποφασισμένοι για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Δείτε τι δήλωσαν μετά το παιχνίδι, ο προπονητής Κώστας Σδράκας και ένας εκ των πρωταγωνιστών του ματς, ο Ζαφείρης Υφαντόπουλος που είχε 15 πόντους με 5 τρίποντα (!):

SDRAKAS swsto

ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΡΑΚΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ):

Για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό: Το είπαμε εξ αρχής. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την νίκη που πέτυχαν τα παιδιά. Η ομορφιά του μπάσκετ είναι ότι τίποτε δε θεωρείται δεδομένο. Ήμασταν μπροστά στο σκορ με διψήφια διαφορά. Από δική μας αστοχία το ματς πήγε να γυρίσει και να το χάσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίρνουμε τα αποτελέσματα.

Για τη δύσκολη συνέχεια: Πρέπει να πάμε παντού για την νίκη. Πρέπει να χτυπάμε όλα τα ματς. Έτσι θα πάρουμε την σωτηρία. Έχουμε τους πρωτοπόρους στην έδρα μας και εκείνους που πάνε για υποβιβασμό εκτός έδρας. Αυτό δεν είναι τόσο καλό. Πρέπει όμως να χτυπήσουμε όλα τα ματς. Μακάρι να είχαμε μια νίκη παραπάνω.

Για την ενίσχυση του κόσμου: Χρειαζόμαστε τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι να μας στηρίζει. Πάλι ήταν ο 6ος παίκτης στο τέλος και μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε στην νίκη. Τον ευχαριστούμε και τον θέλουμε συνέχεια κοντά μας.

ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ):

Για το ματς με τον Πανναξιακό: Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς αλλά είναι μια απλή νίκη και τίποτε περισσότερο. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που βρίσκονται ψηλά αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να χτυπήσουν άνοδο, όπως είναι ο Πανναξιακός. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και κερδίσαμε.

Για τη συνέχεια: Πιστεύω ότι είναι εφικτή η παραμονή. Είμαστε ομάδα είμαστε δεμένοι και πιστεύω ότι αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας. Είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρουμε.