Σδράκας: Δεν τα παρατάμε, παρά τις απουσίες

18 Ιανουαρίου 2016, 17:30

Στο επόμενο ματς της ομάδας στρέφει το βλέμμα του ο τεχνικός του Κύδωνα Χανίων Κώστας Σδράκας, όπως αποτυπώνεται από τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ιπποκράτη Κω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των προπονητών του Κύδωνα και του Ιπποκράτη:

ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΡΑΚΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΥΔΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ):

Με τις απουσίες έχω βαρεθεί να το λέω. Έχουμε απουσίες, αλλά τι να κάνουμε, να τα παρατήσουμε;  Μπήκαμε πολύ καλά και νόμιζα ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, στη συνέχεια δεν μπήκαν κάποια σουτ, δεν μπορούσαμε να παλέψουμε με τους Χαρίση και Ασημακόπουλο που είναι έμπειροι και εύλογα ήρθε η ήττα. Είναι άλλου επιπέδου παίκτες και κάνουν πολύ δουλειά. Στο μπάσκετ αν δεν είσαι έτοιμος τη στιγμή που παίζεις δεν μπορεί να ζητάς κάτι καλό. Με πονάει πολύ η διαφορά που χάσαμε το συγκεκριμένο ματς. Το καλό ήταν πάντως ότι βάλαμε στο ματς νέα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής. Το επόμενο ματς με τον Άρη Νίκαιας είναι για εμάς «τελικός».

Π.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΩ):

Καμία ομάδα δεν εύκολη.Αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει δεν μπορείς να ελπίζεις στο οτιδήποτε, πόσο μάλλον η ομάδα του Κώστα Σδράκα που είναι εξαιρετικά μαχητική, παρόλες τις απουσίες, παλεύει σε όλο το ματς. Εμείς ήμασταν σοβαροί στο 2ο δεκάλεπτο και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση τουλάχιστον της βαθμολογίας.

Rabona ad