Σδράκας: Χάσαμε τα “μεγάλα” σουτ και τις βολές…

7 Μαρτίου 2016, 16:31

Στα αίτια της ήττας της ομάδας του από τον Άρη Πετρούπολης, αναφέρθηκε ο προπονητής του Κύδωνα Χανίων Κώστας Σδράκας που μίλησε και για τη συνέχεια της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης: Το μπάσκετ έχει σκαμπανεβάσματα. Εμείς είχαμε το «πρέπει» και το άγχος. Καταφέραμε με την καλή μας άμυνα, να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Στο τέλος χρειαστήκαμε τα «μεγάλα» σουτ τα οποία όμως δε βάλαμε. Χάσαμε και τις βολές στο τέλος και έτσι δεν μπορέσαμε να πάρουμε το ματς.

Για την ήττα του Ηλυσιακού: Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και τα δικά μας αποτελέσματα. Δε θέλουμε να κοιτάμε τις άλλες ομάδες. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι στο ματς με το Μαρούσι.

Για τον καλό ρυθμό που έχει βρει η ομάδα: Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και όταν η ομάδα δουλεύει έτσι, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Από την άλλη, απαιτείται να σταματήσουν τα λάθη των τριών τελευταίων λεπτών που κάνουμε, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και όλα τα άλλα θα έρθουν.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: Επειδή έχουμε κάποιους τραυματισμούς και κάποια προβλήματα, πιστεύω ότι θα μας κάνει καλό η διακοπή του πρωταθλήματος, μολονότι φαίνεται ότι έχουμε βρει καλό ρυθμό.