Σδράκας: Χάσαμε στις λεπτομέρειες – Αποχώρησε από την προπόνηση ο Τσαρουχάς

5 Φεβρουαρίου 2016, 1:21

"Στις λεπτομέρειες χάσαμε την νίκη στην Θήβα", τόνισε ο προπονητής του Κύδωνα Χανίων Κώστας Σδράκας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Κάδμο.

Ο προπονητής του Κύδωνα τόνισε:

Παλέψαμε το ματς. Χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Παλέψαμε το παιχνίδι όσο μπορούσαμε. Εμείς έχουμε στόχο να σωθούμε και να παραμείνουμε στη Γ’ Εθνική. Ο Κάδμος έχει διαφορετικούς στόχους. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν γιατί είναι μια ομάδα – κόσμημα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι που στηρίχθηκε στις καλές άμυνες. Τα παιδιά του Κάδμου έβαλαν δύο παραπάνω σουτ και χάσαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και προετοιμαζόμαστε για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, στην έδρα μας.

Πρόβλημα με Τσαρουχά

Επέστρεψε στη βάση της, η ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων (μετά το εξ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κάδμο) και το βράδυ της Πέμπτης (4/2) ο προπονητής Κώστας Σδράκας περίμενε τους παίκτες του για προπόνηση. Όσοι πήραν περισσότερο χρόνο, στο ματς με τον Κάδμο, έκαναν χαλαρή προπόνηση, σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Ο Κώστας Τσαρουχάς αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση, με συνέπεια να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής (7/2) με τον Ηρόδοτο.

Την Παρασκευή (5/2), η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 στο κλειστό Κλαδισού.