Σχόλιο του Βαγγ. Μαρινάκη για τον Πλατανιά

Πλατανιάς | 8 Μαΐου 2017, 20:02

Στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό έκανε αναφορά στον... Πλατανιά. Διαβάστε τι είπε, μεταξύ άλλων, ο ο "ισχυρός άνδρας" των Πειραιωτών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, το σχόλιο του κ. Μαρινάκη -όπου ενέπλεξε τον Πλατανιά- έγινε μετά από ερώτηση που του έγινε για την “επόμενη μέρα” του Ολυμπιακού.

«Η επόμενη ημέρα για τον Ολυμπιακό θα είναι καλύτερη», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Θα ενισχυθούμε. Περίμενα όπως σας είχα πει πριν από 15 ημέρες, ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε πέντε πράγματα παραπάνω για το σύλλογο. Δυστυχώς, τις τελευταίες 15 ημέρες αντί να κοιτάζουμε τη δουλειά μας, όλος ο χρόνος μας έχει να κάνει με δικαστήρια. Εχει να κάνει με όλους αυτούς τους ελεεινούς, οι οποίοι δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν, από το να δημιουργούν προβλήματα στο σύλλογο. Είτε αυτοί είναι κάτω στον Πλατανιά, είτε έχουν να κάνουν με τους Λασκαράκηδες και με τους Βρακάδες ή όπως τους λένε αυτούς τους παρατηρητές στα παιχνίδια, οι οποίοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα από το τίποτα. Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα. Ο καθένας πρέπει να κοιτάζει την ομάδα του, να κοιτάξει τι μπορεί να κάνει μέσα στην ομάδα του για να δυναμώσει και να παίρνουν τα πρωταθλήματα και τις νίκες μέσα στο γήπεδο. Τίποτα παραπάνω. Με λίγα λόγια και πολλά έργα», κατάληξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Estrella
Auto KCS