Σχολή ανανέωσης ισχύς ταυτοτήτων από τον ΣΠΠΝ Χανίων

Γενικά Θέματα - Τοπικό 7 Σεπτεμβρίου 2016, 14:28

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ελλάδας (πρώην ΟΠΠΕ) και υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Χανίων διοργανώνει Σχολή Ανανέωσης ισχύς ταυτοτήτων.

Η Σχολή, που προβλέπεται από τη συνθήκη μεταξύ UEFA-ΕΠΟ και τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ, θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει τα εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμός Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων  (Σ.Π.Π.Ν. Χανίων), σε συνεργασία με τον φορέα των Προπονητών,  Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.), πρώην Ο.Π.Π.Ε. και υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων (Ε.Π.Σ .Χανίων), διοργανώνει στις 17, 18 Σεπτεμβρίου 2016, Σχολή Ανανέωσης ισχύς ταυτοτήτων όπως προβλέπεται από την συνθήκη μεταξύ ΟΥΕΦΑ – ΕΠΟ  και τον Κανονισμό Προπονητών της ΕΠΟ.

Υποχρέωση συμμετοχής έχουν όλοι οι προπονητές (µε δίπλωμα UEFA Α΄, Β΄, C’ ή µε Πιστοποιητικό παρακολούθησης UEFA Α΄, Β΄, C’ ή µε ταυτότητα εξομοίωσης καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα  ποδόσφαιρο και οι προπονητές πριν το έτος 1998, με αναθεωρημένα διπλώματα), που έχουν παρακολουθήσει σχολές προπονητών μέχρι 31/12/2013.

Επειδή ο αριθμός συμμετοχής είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί προτεραιότητα.

Για πληροφορίες, εγγραφές, να απευθύνεστε στον γραμματέα του Συνδέσμου κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΝΘΟΥΣΗ στο τηλέφωνο 6947032566.

                                                                Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

karta antonis garden

Rabona ad