Σχεδόν… τέλος η σεζόν για Σφακιωτάκη

Παγχανιακός | 7 Απριλίου 2017, 16:54

Για έξι παιχνίδια θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τερματοφύλακά του Νίκου Σφακιωτάκη ο Παγχανιακός, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί ξανά στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τα Σφακιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Χανίων επέβαλε ποινή αποκλεισμού έξι αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 60 ευρώ στην ομάδα για τα όσα αναγράφονταν στο Φύλλο Αγώνα της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ιδομενέα (02/04).

Παράλληλα σε απολογία κλήθηκε ο προπονητής της ομάδας από τη Νέα Χώρα, Γιώργος Λιανιδάκης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΣΧ:

Φ.Α. Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ-ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ 2-4-2017: Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Παγχανιακού Σφακιωτάκης Ν. με Α.Δ. 1211724 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού έξι [6] αγωνιστικών [άρθρο 10 παρ 1δΙ, 1β, 1α, 4] και χρηματική ποινή εξήντα ευρώ [60,00] στο σωματείο, ποσό που πρέπει να καταβληθεί εντός ενός [1] μήνα σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα. Καλείται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα ο προπονητής της ομάδας Παγχανιακού Λιανιδάκης Γ., σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α.

Μία αγωνιστική σε Γκαγκάκη

Όσον αφορά τη Β’ Κατηγορία υπήρξε προς εκδίκαση και το Φ.Α. Τιτάν-ΕΘΚ, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων να τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού [1] αγωνιστικής, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Γρανίτη.  

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards