Σχεδόν πλήρη με Καλλιθέα

Χανιά | 7 Μαΐου 2023, 13:56

Ετοιμα και πλήρη ουσιαστικά είναι τα Χανιά για ν’ αντιμετωπίσουν την Καλλιθέα.

/Bella Pizza

Ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία επιστρέφει ο Γιάννης Μπουτσάκης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ουσιαστικά, πλην του Σαρρή άλλο πρόβλημα για τα Χανιά δεν υπάρχει για το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τη Δευτέρα στο γήπεδο Περιβολίων.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής:

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή 7 Μαΐου η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (08/05, 14:45) αγώνα με αντίπαλο την Athens Kallithea που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Περιβολίων στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2. Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ταχύτητες αντίδρασης και στατικές φάσεις. Αμέσως μετά την προπόνηση ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Γιώργος Σαρρής και ο Χρήστος Δεσποτόπουλος.

Ειδικότερα την αποστολή αποτελούν οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι, Κατσούρι, Ρότσα, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Σέχου, Γιαμπερέ, Μπουτσάκης, Καμαρά, Ναζίμ, Τσέλιος, Λεμονής, Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Μαρτσάκης, Κόλα, Ζέκχοφ, Κοκκίνης, Μάναλης και Ιατρούδης.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad