Σχεδόν χωρίς φώτα το γήπεδο στα Καθιανά

Πανακρωτηριακός | 26 Σεπτεμβρίου 2022, 20:41

Πρόβλημα με τον ηλεκτροφωτισμό στο γήπεδο των Καθιανών παρατηρείται εδώ και αρκετό καιρό. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο και με τις μέρες να έχουν μικρύνει, αυτό έχει γίνει εντονότερο.

Delakis Sifis

Συγκεκριμένα, από τους 16 προβολείς που φιλοξενούνται στο μοναδικό γήπεδο ποδοσφαίρου που υπάρχει στην περιοχή του Ακρωτηρίου, δεν λειτουργούν ούτε οι μισοί και για την ακρίβεια μονάχα οι 6 είναι σε θέση να φωτίζουν τον αγωνιστικό χώρο. Το πρόβλημα είναι μεγάλο για τις προπονήσεις που πραγματοποιούν τα τμήματα υποδομής του Πανακρωτηριακού και ειδικότερα οι ομάδες Κ14 και Κ16 του συλλόγου.

Μεγάλο προβληματισμός όμως έχει δημιουργηθεί και στους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών που βλέπουν ότι το συγκεκριμένο θέμα παραμένει άλυτο εδώ και δύο μήνες, οπότε και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.

Μένει να φανεί πώς θα το αντιμετωπίσει ο Δήμος Χανίων, για τον οποίο η διοίκηση του Πανακρωτηριακού εξέδωσε τη Δευτέρα ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον για την περιποίηση που υπήρξε στον αγωνιστικό χώρο. Παρ’ όλα αυτά, για το θέμα του ηλεκτροφωτισμού, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν γίνεται καμία αναφορά, αν και ίσως το πρόβλημα έχει επισημανθεί προς τον Δήμο.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ομάδας του Ακρωτηρίου αναφέρει τα εξής:

Τα Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού, της Ε.Θ.Κ. και των Λεόντων ευχαριστούν τον Δήμο Χανίων και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μιχαηλάκη Στέλιο, για τις εργασίες συντήρησης στον χλοοτάπητα του γηπέδου Καθιανών.

Estrella

Rabona ad