Σχέδια χωρίς Γκνιάτιτς για το Καυτανζόγλειο

Πλατανιάς | 4 Νοεμβρίου 2016, 17:57

Σχέδια χωρίς τον Ογκνιεν Γκνιάτιτς κάνει ο Γιώργος Παράσχος για το ματς στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή. Ο Βόσνιος άσος είναι αδύνατο να αγωνιστεί, καθώς προπονήθηκε και την Παρασκευή μόνος του κι ως εκ τούτου ο προπονητής του φαίνεται ότι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, για πρώτη φορά φέτος ο 64χρονος τεχνικός θα χρειαστεί να στηριχθεί σε άλλους παίκτες για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του, την οποία όπως όλα δείχνουν θα καλύψουν οι Στανισάβλιεβιτς και Μουνάφο.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν μπροστά από τον άξονα, με τις δύο από τις τέσσερις θέσεις να θεωρούνται “καπαρωμένες” από τους Μανούσο και Γιακουμάκη. Για τις άλλες δύο οι υποψήφιοι είναι αρκετοί και συγκεκριμένα οι Αποστολόπουλος Ντεβέσα, Μενδρινός και Ντιλαβέρ. Βασικά, ο Γιώργος Παράσχος δοκιμάζει αυτές τις μέρες αυτούς τους 4 παίκτες κι οπότε θα καταλήξει σε δυο εξ αυτών.

Σημειώνεται ότι η αναχώρηση για τον Πλατανιά θα γίνει την Κυριακή το πρωί από τα Χανιά και η επιστροφή θα σημάνει την ερχόμενη Τρίτη, δηλαδή η αποστολή θα διανυκτερεύσει και τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.  

Estrella