Σαββίδης: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό. “Σκληρή” απάντηση από Ολυμπιακό

Super League 1 4 Μαρτίου 2016, 18:24

Την άποψη, οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τόνισε σε δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με το “αφεντικό” της διοίκησης του ΠΑΟΚ:

«Όλοι γνωρίζουν ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Σήμερα βρισκόμαστε στο χειρότερο σημείο όμως και για το λόγο αυτό υποχρεούμαστε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με αποφασιστικά βήματα και να καταπολεμήσουμε τις αιτίες των προβλημάτων.

Με χαρά αποδέχομαι την πρόταση του ιδιοκτήτη της Skoda Ξάνθης, κυρίου Χρήστου Πανόπουλου, όπως αυτή εκφράστηκε χθες, γιατί πιστεύω ότι η συνεργασία μεταξύ των ιδιοκτητών θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιστροφή του κλίματος στο ποδόσφαιρο, και κατά συνέπεια στην ελληνική κοινωνία που ενδιαφέρεται γι’ αυτό, θα ήταν ένα δεύτερο επίσης πολύ σημαντικό βήμα. Μια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, όπου όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα δεσμευθούν για υγιή ανταγωνισμό.

Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολα αποφάσισε ο υπουργός την διακοπή του θεσμού του Κυπέλλου, ως άνθρωπος που αγαπά το ποδόσφαιρο. Άλλωστε, όλοι όσοι αγαπάμε αυτό το υπέροχο άθλημα υποφέρουμε από αυτή την απόφαση. Αν το ελληνικό ποδόσφαιρο διεξαγόταν με δίκαιους όρους, θα ήταν δίκαιη και μια λαμπρή απονομή του νικητή μετά από έναν καταπληκτικό τελικό. Και αν ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε αυτόν τον τίτλο θα το αποδεχόμασταν, όπως αποδεχόμαστε την ήττα μας σε κάθε δίκαιο παιχνίδι.

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η πρότασή μου προς τον κύριο Μαρινάκη –πριν την υπουργική απόφαση- ήταν η επανάληψη του τελευταίου αγώνα με διεθνείς ξένους διαιτητές και αντίστοιχη διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα μόνο με τους ίδιους όρους. Σε αντίθεση περίπτωση η αποχώρησή μας από το Κύπελλο ήταν η μόνη διέξοδος κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Λίγο αργότερα ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου εξαπολύεται επίθεση σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των “ερυθρολεύκων” έχει ως εξής:

«Με τις γελοίες, επικίνδυνες και εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Σαββίδη δεν συμφωνούμε και δεν θα απαντήσουμε.

Αντί να προκαλεί κάθε νοήμονα άνθρωπο με τις συμπεριφορές του και τις τοποθετήσεις του θα περιμέναμε από μέρος του, έστω με 48 ώρες καθυστέρηση, την καταδίκη των επεισοδίων και μία έκφραση συγγνώμης προς το ελληνικό φίλαθλο κοινό και την κοινή γνώμη της χώρας που τον φιλοξενεί»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania