Σάββατο (16/7) κλείνει η συμφωνία για τα διοικητικά

Χανιά | 15 Ιουλίου 2016, 14:38

Μέχρι το αργότερο αύριο θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ώστε να αναλάβει τον Α.Ο.Χανιά ένας επενδυτής που δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Στο τελικό τους στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις στον Α.Ο.Χανιά για την ανάληψη των διοικητικών καθηκόντων της ομάδας από Αθηναίο επενδυτή. Τα στοιχεία του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν έχουν γίνει ευρύτερα γνωστά, ωστόσο πρόκειται για επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Η ομάδα του νέου επενδυτή (όπως όλα δείχνουν) του Α.Ο.Χανιά θα βρεθεί στην πόλη το Σάββατο όπου και θα γίνουν οι τελευταίες «ζυμώσεις» για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να ξεκινήσει (επιτέλους) ο μεταγραφικός σχεδιασμός στους «μπλε».

Ο χρόνος τρέχει επικίνδυνα και ο ΑΟΧ τη δεδομένη στιγμή δεν έχει αρχίσει απολύτως τίποτα σε ότι αφορά το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο ΑΟΧ αναζητά προπονητή αλλά και αρκετούς ποδοσφαιριστές ώστε να στελεχωθεί το ρόστερ, ενώ όπως φαίνεται ακόμα και οι μεταγραφές που θα γίνουν θα έχουν τον περιορισμό λόγω της μη αδειοδότησης της ομάδας, εκτός και αν αλλάξει κάτι, την τελευταία στιγμή.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad