Σαρωτικό πέρασμα από τον Ταυρωνίτη

Τάλως Νέος Ηρακλής | 13 Νοεμβρίου 2016, 21:29

Σαρωτικό πέρασμα από τον Ταυρωνίτη έκανε ο Νέος Ηρακλής Νεροκούρου που πέτυχε τη νίκη με 7-3 κόντρα στον Τάλω, σε ένα... χορταστικό παιχνίδι, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-3 χάρη στα γκολ του Γιαννακούρου στο 10’, του Μελίδη στο 13’ και του Καλυκάκη στο 20’.

Ο Ξανθάκης πρόσθεσε ακόμα ένα στο 35’ για να κλείσει το ημίχρονο στο 0-4 για τον Νέο Ηρακλή.

Με τα γκολ του Μπομπολάκη στο 55’ και του Ξανθάκη στο 65’ ο Νέος Ηρακλής έφτασε πολύ γρήγορα στο 0-6.

Ο Τάλως στην συνέχεια του παιχνιδιού βρήκε τρεις φορές δίχτυα. Η πρώτη με φάουλ του… αγέραστου Μουστάκα στο 70′ (1-6), για να έρθουν ο Αντ. Μυφτάρι και ο Γεωργουσάκης να κάνουν το σκορ 3-6 με τα γκολ που πέτυχαν στο 75’ και το 82’, αντίστοιχα.

Το τελικό 3-7 έγινε με τον Γιαννακούρο στο 88’.

Ο Τάλως πάντως έχει παράπονα για το 1ο και το 3ο γκολ θεωρώντας ότι υπήρξε οφσάιντ, ενώ το δοκάρι “σημάδεψαν” οι Μουστάκας, Μαμουνάκης, Αντ. Μυφτάρι και Γεωργουσάκης για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Α. Μπραουδάκης
Βοηθοί: Καντεράκη-Ντοβλιατώβ

Τάλως Συρ. (Αιμίλιος Καλαφάτης): Τσομπάνογλου, Δασκαλάκης, Ζυμβραγουδάκης, Μαμουνάκης, Μουστάκας, Γεωργουσάκης, Καρακώστας (60’ Μπομπολάκης, 65’ λ.τρ. Καραπατάκης), Αντ. Μυφτάρι, Αλ. Μυφτάρι, Κανταράκης, Διγενάκης (40’ λ.τρ. Αποστολάκης)

Νέος Ηρακλής Νερ. (Σπύρος Γαλάνης): Τζουβαδακης, Αυγέρος, Γυρβαλάκης (65’ Β. Πολάκης), Κωνσταντουδάκης, Μερκάϊ, Παπαδάκης (46’ Στυλιανουδάκης), Καλυκάκης, Μπομπολάκης, Μελίδης (55’ Ι. Πολάκης), Γιαννακούρος, Ξανθάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

Papantonakis Cards