Σαρωτικό πέρασμα από τα Σφακιά

Σφακιά Δάφνη | 16 Οκτωβρίου 2016, 21:34

Σαρωτικό πέρασμα από τα Σφακιά, έκανε η Δάφνη που παρότι βρέθηκε με δύο γκολ στην… πλάτη στο ξεκίνημα του αγώνα, κατάφερε να πετύχει εντυπωσιακή ανατροπή και να επικρατήσει τελικά της τοπικής ομάδας με 7-2.

Τα Σφακιά πέτυχαν δύο γκολ από… τα αποδυτήρια καθώς στα πρώτα λεπτά του αγώνα προηγήθηκαν με 2-0.

Στο 1’ ο Βούρβαχης έκανε το 1-0 και στο 5’ ο Σ.Τζωρτζάκης έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με δύο γκολ διαφορά.

Η αντεπίθεση της Δάφνης ξεκίνησε από το 35’ με την μείωση του σκορ από το γκολ του Μετίν (2-1), ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής ισοφάρισε στο 40’ με εκτέλεση φάουλ (2-2).

Ο Μυριδάκης με δύο προσωπικά γκολ στο 55’ και το 59’, «καθάρισε» ουσιαστικά την αναμέτρηση, με το σκορ στο 1-4.

Ο Κλάδος στο 75’ και ο Σταματάκης στο 83’ πρόσθεσαν ακόμα δύο τέρματα για την ομάδα του Αποκόρωνα (2-6), με τον Κλάδο να διαμορφώνει στο 90’ το τελικό 2-7 μετά από ασίστ του Μπουντακόπουλου.

Διαιτητής: Χάμπας
Βοηθοί: Μαρνέζος-Μαραγκάκης

Σφακιά (Μανόλης Τζωρτζάκης): Εμ. Τζωρτζάκης, Ι.Ι. Τζωρτζάκης (43’ Καγιαδάκης), Δεληγιαννάκης (76’ Βρανάς), Σφυνιάς, Κυριακάκης, Κατελανάκης, Ι.Μ. Τζωρτζάκης, Βούρβαχης, Δουρουντούς (65’ Χομπιτάκης), Αλεξίου, Σ. Τζωρτζάκης

Δάφνη (Σταύρος Καλαϊτζιδάκης): Γουνάκης, Καλαϊτζιδάκης, Ι. Κοκολάκης, Μ. Κοκολάκης, Τραϊτοράκης (32’ λ.τρ. Κλάδος), Σταματάκης, Μετίν (68’ Μπουντακόπουλος), Τσενακάλ, Νικολαντωνάκης (57’ Αλεξάκης), Μυριδάκης, Μανταδάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

Papantonakis Cards

Rabona ad