Σαπαλίδης στο athlitiko: Δεν έχω έρθει για διακοπές στα Χανιά

Χανιά | 13 Μαρτίου 2016, 12:53

Πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του στον Κισσαμικό δηλώνει στο athlitiko ο Σάββας Σαπαλίδης. Ο επιθετικός της χανιώτικης ομάδας τονίζει χαρακτηριστικά ότι δεν έχει έρθει για… διακοπές στο Καστέλι και πως από τη νέα πια χρονιά θα επιχειρήσει να πετύχει κάτι πάρα πολύ καλό για τον ίδιο και τον Κισσαμικό.

/Bella Pizza

Ξεκινώντας ο Σαπαλίδης, ρωτήθηκε για το ισόπαλο 0-0 με τη Λαμία και αν υπάρχει πρόβλημα για τον Κισσαμικό που δεν αξιοποιεί την έδρα του: «Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Συγκεκριμένα χθες φτάσαμε πολλές φορές έξω από την περιοχή αλλά δεν είχαμε την τελική πάσα για να τελειώσουμε τις φάσεις σωστά. Είμαστε μία νέα ομάδα στην B’ Εθνική και κοιτάζουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο και από κει και πέρα βλέπουμε».

Για το αν μπορεί να φτάσει ο Κισσαμικός στην κατάκτηση της 4ης θέσης: «Ο στόχος της ομάδας ήταν να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτό πιστεύω το έχουμε καταφέρει και από κει και πέρα, ναι, κοιτάμε την 4η θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας να φτάσουμε στην 4η θέση και να τερματίσουμε εκεί».

Για τις εντυπώσεις του από τον Κισσαμικό: «Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές, στην ομάδα υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Οι άνθρωποι έχουν καταφέρει να φτιάξουν μία ομάδα η οποία πληροί όλες τις προδιαγραφές. Όλα είναι μια χαρά».

Για το τι λείπει από τον Κισσαμικό: «Η εμπειρία. Έχουμε ένα θέμα με το πλαστικό γήπεδο στο Καστέλι, αλλά κοιτάζουν οι άνθρωποι κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους για να το διορθώσουν και να μπορούμε να κάνουμε προπόνηση σε φυσικό χορτάρι».

Για τον δικό του στόχο: «Δεν έχω έρθει στα Χανιά για διακοπές και φέτος ο στόχος είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τα παιδιά, την ομάδα και γενικώς όλους και του χρόνου να μπορέσω να πετύχω κάτι πάρα πολύ καλό εγώ προσωπικά αλλά και η ομάδα». 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad