Σαμολαδάς: Αρχές Ιανουαρίου το πρωτάθλημα

Super League 2 29 Νοεμβρίου 2020, 18:05

Την εκτίμηση ότι το πρωτάθλημα της Super League 2 θα ξεκινήσει στις αρχές Ιανουαρίου εξέφρασε ο γενικός διευθυντής των Τρικάλων, Νίκος Σαμολαδάς.

/Bella Pizza

Ο Σαμολαδάς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα goaltrikala.gr, στην οποία είπε μεταξύ άλλων…

Για το ότι έχει προβλέψει σέντρα το νέο έτος και αν υπάρχει χειρότερο σενάριο:

«Δεν θέλω να πιστεύω πως θα ακυρωθεί η χρονιά. Θα μιλάμε για εκατοντάδες ανέργους και οικονομική καταστροφή του ποδοσφαίρου.

Θέλω να πιστεύω ότι με τόσες πιέσεις θα αλλάξει κάτι και θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις τον Δεκέμβριο και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές Ιανουαρίου.

Μακάρι να γίνει και πιο γρήγορα.»

Για το διάστημα που θα χρειάζεται να επανέλθει ο ποδοσφαιριστής:

«Ως ποδοσφαιριστής ποτέ μου δεν είχα τόση μεγάλη αποχή ειδικά μετά από προετοιμασία και αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός του ποδοσφαιριστή μετά από τόσο καιρό αγωνιστικής απραξίας είναι σίγουρα στο 30%.

Τα παιχνίδια και το καθημερινό πρόγραμμα δίνουν ρυθμό στους παίκτες και αυτό λείπει.

Αν μας πουν κάποια στιγμή μπείτε για προπονήσεις χρειάζεται τουλάχιστον 15 ημέρες επαφή με τη μπάλα σε ομαδικό επίπεδο για να πούμε ότι μπορούν να διεξαχθούν παιχνίδια αλλά και αυτό είναι επίφοβο καθώς πολύ δύσκολα οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να βγάλουν 90 λεπτά αγώνα.

Για να πούμε ότι επιστρέφει ο οργανισμός σε πλήρη ρυθμό χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα αλλά αυτό είναι ανέφικτο λόγω πίεσης χρόνου.»

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad