Σάλιακας: Όλα τα παιδιά έχουμε δίψα για διάκριση

Χανιά | 21 Οκτωβρίου 2017, 15:15

Δίψα για διάκριση υπάρχει απ' όλους τους παίκτες του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού σύμφωνα με τον Μανώλη Σάλιακα, που τόνισε όμως ότι αυτή (η διάκριση) θα επιτευχθεί μέσα από ομαδική και σκληρή δουλειά.

Ο 21χρονος ακραίος μεσοαμυντικός που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της χανιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη έχει ως εξής:

Ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σου στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό. Είναι μια υγιής ομάδα, έχουμε ένα νεανικό σύνολο και όλοι οι παίκτες προσπαθούμε για το καλύτερο.

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και τα Χανιά;

Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας και οι πιο πολλοί γνωριζόμαστε από παλιά. Τα Χανιά είναι ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος και για να παίξεις μπάλα αλλά και για να επισκεφτείς και οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι.

Τι δυνατότητες πιστεύεις ότι έχει η ομάδα και πώς “βλέπεις” το πρωτάθλημα;

Όλα τα παιδιά έχουμε δίψα για διάκριση και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από ομαδική και σκληρή δουλειά. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, με πολλές δυνατές ομάδες και πολλές δύσκολες έδρες.

Αποτελείς βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων. Κάνε μας ένα σχόλιο για τη δική σου παρουσία και για το αν πιστεύεις ότι είναι εφικτός ο στόχος της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Είναι τιμή μου που φοράω το εθνόσημο και εκπροσωπώ την Κρήτη. Κάθε παιδί που φοράει το εθνόσημο πρέπει να “ματώνει” γι’ αυτό και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Ο στόχος της ομάδας είναι να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, που μας δίνει ψυχολογία και δύναμη για τη συνέχεια και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού θα προκριθούμε στα τελικά.

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι μέσα από σκληρή δουλειά και τύχη να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται.

Γνωρίστε τον καλύτερα:

Μανώλης Σάλιακας

Ημερομηνία γέννησης: 12 Σεπτεμβρίου 1996
Τόπος γέννησης: Ηράκλειο
Ύψος: 1,79
Βάρος: 75
Πόδι: Δεξί

Saliakas Manolis

Αγαπημένο νούμερο: 34
Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζεις: Ντάνι Άλβες
Αγαπημένο άθλημα εκτός από ποδόσφαιρο: Μπάσκετ
Αγαπημένος προορισμός: Χανιά
Το χόμπι σου: Playstation

 

Estrella
/psiloritischania