Σαλαβαντάκης: Είμαι πολύ περήφανος για τον αθλητή μου

Σπορ 26 Ιουλίου 2021, 21:22

O Χανιώτης προπονητής του Νίκου Μαυρομμάτη, Γιώργος Σαλαβαντάκης, αναφέρεται στον αθλητή του και την Ολυμπιακή του εμπειρία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Μαυρομμάτης δεν πέτυχε το σκορ που χρειαζόταν για να διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό. Ο Έλληνας Πρωταθλητής κατέλαβε την 20η θέση με συνολικό σκορ (23+24+23+24+25) 119/125.

Το χρυσό μετάλλιο “πήγε” στον Αμερικανό Vincent Hancock, ο οποίος κατέκτησε στο Τόκιο το τρίτο του χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο μετά το Πεκίνο και το Λονδίνο. Η ανάρτηση του Γιώργου Σαλαβαντάκη στον Facebook λογαριασμό του αναφέρει:

«Ένας Ολυμπιακός κύκλος τελειώνει κάπου εδώ για εμάς όχι ακριβώς όπως θα θέλαμε, αλλά έτσι είναι ο πρωταθλητισμος. Είμαι πολύ περήφανος για τον αθλητή μου Νικόλα Μαυρομμάτη για όλη την πορεία του για να φτάσουμε μέχρι εδώ καθώς και για την μεγάλη προσπάθεια του στον αγώνα αυτόν.

Εγώ προσωπικά και συνεργάτης μου αθλητικός ψυχολόγος Νεκτάριος Σταύρου μόνο περηφάνια νιώθουμε για εσένα Νικόλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για όλη τη βοήθεια που μας πρόσφεραν για φτάσουμε μέχρι εδώ…»

JoyMachine

Rabona ad