Σακόρ: Προετοιμασμένοι ψυχικά και σωματικά για Πανιώνιο

ΟΦΗ | 5 Οκτωβρίου 2019, 13:18

Τον απαιτούμενο σεβασμό θα δείξει στον Πανιώνιο ο ΟΦΗ σύμφωνα με τον Βαγιέμπαχ Σακόρ, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες της ομάδας του Ηρακλείου είναι προετοιμασμένοι ψυχικά και σωματικά για το παιχνίδι.

Παράλληλα ο Σακόρ δήλωσε ότι οι παίκτες του ΟΦΗ θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να ανταποδώσουν τη στήριξη του κόσμου της ομάδας, που είναι δίπλα τους και στις καλές και στις κακές στιγμές.

Μία ημέρα πριν τον αγώνα στις δηλώσεις του στο ΟΦΗ TV ο 23χρονος μέσος ανέφερε αναλυτικά τα εξής: «Εχω δει μερικά παιχνίδια του Πανιωνίου. Γνωρίζω ότι βρίσκονται στην τελευταία θέση, όμως εμείς θα δείξουμε σεβασμό. Σίγουρα θέλουν πολύ να έρθουν για τη νίκη, όμως είμαστε προετοιμασμένοι ψυχικά και σωματικά. Κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να σεβόμαστε οποιονδήποτε αντίπαλο και να παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. 

Η φιλοσοφία της ομάδας είναι φανταστική, όπως και το προσωπικό. Εχουμε πάθος και στόχους, που προσπαθούμε να πετύχουμε καθημερινά. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό και πρόθυμοι να τα δώσουμε όλα για τους φιλάθλους μας.Είναι δίπλα μας τόσο στις καλές, όσο και στις κακές στιγμές, γι’ αυτό θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους».

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad