Ρουσάκης: Ολα τα παιδιά δώσανε το 100%

Αρης Σούδας | 16 Μαΐου 2021, 22:20

Xαρούμενος για τη νίκη του Αρης Σούδας επί της Δαμάστας εμφανίστηκε ο Ευγένιος Ρουσάκης.

Σύμφωνα με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, ο Αρης παρουσιάστηκε αποφασισμένος για τη νίκη, ενώ για τη συνέχεια και τον στόχο ανέφερε ότι πιστεύει στις δυνατότητες και την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ξέραμε ότι ήταν ένας τελικός για ‘μας. Τα δώσαμε όλα από το πρώτο λεπτό. Μας βοήθησε που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Και σίγουρα πιστεύω ότι μπορούν να έρθουν κι άλλες νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία που είναι ο στόχος μας.  Εμείς δεν σταματάμε, θα συνεχίσουμε όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, θα τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς και ότι πάρουμε από εδώ και πέρα.

Για το γεγονός ότι πήραν ευκαιρίες σε αυτό το ματς παιδιά που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή μέχρι στιγμής: «Φέτος όλοι οι ποδοσφαιριστές, όποιος μπαίνει μέσα σε κάθε παιχνίδια, νιώθουμε σαν οικογένεια, τον βοηθάμε. Ολοι οι παίκτες όταν μπαίνουν δίνουν το 100%, αυτό είναι κάτι που έρχεται και από την προπόνηση κάθε μέρα, αλλά και από τους τους προπονητές και τη διοίκηση συνολικά.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad