Ροκάκης στους παίκτες του: Είσαστε οι καλύτεροι

Χανιά | 3 Νοεμβρίου 2016, 21:37

Πολύ καλό είναι το κλίμα στις τάξεις του Κισσαμικού μετά το πολύ θετικό δείγμα γραφής από την ομάδα στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Τα παραπάνω μάλιστα πιστοποιούν και τα όσα τόνισε προς τους παίκτες ο πρόεδρος του Κισσαμικού Αντώνης Ροκάκης με την ευκαιρία του αγιασμού ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Καστέλι.

Ειδικότερα, ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο τελέστηκε μετά την απογευματινή προπόνηση, όπου “παρούσα” ήταν και η Κ19. Τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Μπαριωτάκης.

agiasmos1 768x432

Κατά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης, αφού ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία, επισήμανε ότι στα 7 χρόνια που έχει αναλάβει την ομάδα ο φετινός Κισσαμικός διαθέτει το καλύτερο σύνολο που είχε ποτέ!

Παράλληλα δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της χρονιάς και τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, τονίζοντας ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστούν.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο “ισχυρός άνδρας” του Κισσαμικού ανέφερε στους παίκτες ότι πρέπει να λειτουργούν όλοι μαζί σαν οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου και εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα του θα πάει πολύ καλά και θα μπορέσει να έχει μία αξιοπρόσεκτη πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα.

agiasmos 768x432

Estrella
/psiloritischania