Ροκάκης στο ΔΣ της Λίγκας: Πρέπει να κάνουμε restart

Χανιά | 21 Ιουλίου 2016, 20:00

Ο Αντώνης Ροκάκης είναι ανάμεσα στα άτομα που μετείχαν στο ΔΣ που έγινε την Τετάρτη στη Φούτμπολ Λιγκ όπου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του Στέλιου Σφακιανάκη.

Ο επικεφαλής της διοίκησης του Κισσαμικού και βασικός χρηματοδότης της ΠΑΕ όλα αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με τορεπορτάζ της ιστοσελίδας a-sports όπου υπήρχε συνάδελφος στην αίθουσα της διοργανώτριας, στην τοποθέτησή του φώναξε «θέλουμε λεφτά», περιγράφοντας εν ολίγοις την κατάσταση που βιώνουν οι ομάδες -και ειδικότερα οι παράγοντες- σε αυτό το πρωτάθλημα.

Ειδικότερα, οι επισημάνεις του Αντώνη Ροκάκη είναι οι εξής:

«Θέλουμε λεφτά. Πρέπει να κάνουμε restart. Να επαναπροσδιορίσουμε την κατηγορία, που είναι το προπύργιο της Σούπερ Λίγκας. Δεν θέλω να συμμετέχω και να εμπλακώ σε ένα πρωτάθλημα που, επειδή σε κάποιες ομάδες οι παίκτες δεν πληρώνονται, θα γίνονται… έργα. Πρέπει να σοβαρευτούμε όλοι. Πρέπει να βρεθεί φόρμουλα ως προς τα οικονομικά του πρωταθλήματος ή θα ξεκινήσουμε σωστά ή καθόλου».

Επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ της αξιόπιστης ιστοσελίδας, ενδιαφέρον έχει τι ανέφερε μεταξύ άλλων και ο Στέλιος Σφακιανάκης:

«Δεν έχω με κανέναν σας πρόβλημα, αλλά όσοι είστε εκπρόσωποι των ΠΑΕ και συμμετέχετε σε όλες τις διαδικασίες εδώ θα πρέπει να προσκομίσετε ποινικό μητρώο. Ο πρώτος που το κατέθεσα ήμουν εγώ και μάλιστα πήγα στα Χανιά για αυτόν το λόγο. Πρέπει να υπάρχει διαφάνεια παντού. Ακόμα και όταν αδικηθεί η ομάδα σας, γιατί και αυτό θα συμβεί στη διάρκεια του πρωταθλήματος, θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι αυτός ο χώρος δεν αποτελεί πεδίο αντιπαράθεσης και σύγκρουσης, είναι το θεσμικό σας όργανο. Εμείς πρέπει να δείξουμε το δρόμο με τις προτάσεις μας σε Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad