Ροκάκης: Ο Κισσαμικός θα μετακομίσει στην πόλη των Χανίων!

Χανιά | 14 Ιουλίου 2017, 18:24

Διά στόματος του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Αντώνη Ροκάκη, ήρθε η αποκάλυψη ότι πάρθηκε η απόφαση για "μετακόμιση" του Κισσαμικού στην πόλη των Χανίων.

Η απόφαση αυτή δεν ξεκαθαρίζεται αν έχει σχέση με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για ένωση Κισσαμικού-ΑΟΧ. Η ουσία είναι ότι η διοίκηση του Κισσαμικού αποφάσισε η ομάδα να “μετακομίσει” στα Χανιά, κάτι που σημαίνει ότι θα προπονείται στην πόλη, εκτός του να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της.

Παράλληλα ο κ. Ροκάκης επισήμανε στη δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ότι ο Κισσαμικός θα πάρει κανονικά άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, σε συνεργασία με το νέο τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Κισσαμικού: «Θέλω να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αναφορικά με την αδειοδότηση της ομάδας. Η ομάδα θα πάρει κανονικά άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός σε συνεργασία με το νέο τεχνικό επιτελείο. Η ομάδα πλέον περνάει σε άλλο στάδιο και για να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους που έχουμε θέσει σαν διοίκηση η απόφασή μας είναι ο Κισσαμικός να μετακομίσει στην πόλη των Χανίων».

 

Estrella
/psiloritischania