Ροκάκης: Και τώρα μεταγραφικές ενισχύσεις και… προχωράμε δυνατά

Χανιά | 24 Δεκεμβρίου 2016, 17:01

Την πραγματοποίηση μεταγραφών με στόχο την ενίσχυση της ομάδας προαναγγέλλει με δηλώσεις του ο Αντώνης Ροκάκης. «Θα γίνουν μεταγραφές, θα ενισχυθεί η ομάδα γιατί έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην πορεία», τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Κισσαμικού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δηλώσεις του κ. Ροκάκη επιβεβαιώνουν το σχετικό δημοσίευμα στο athlitiko.

Ειδικότερα οι δηλώσεις του που έχουν παραχωρηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Κισσαμικός είναι οι εξής:

Για το κακό ξεκίνημα και την εξαιρετική συνέχεια: «Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ξέρετε στη Β’ Εθνική, δεν μας βοήθησαν στο ξεκίνημά μας. Όμως όπως είδατε τα τελευταία πέντε παιχνίδια που έπαιξε η ομάδα μέσα σε 14 ημέρες είχαμε 4 νίκες και μία ισοπαλία, προκριθήκαμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους 16 του Κυπέλλου, κληρωθήκαμε με τον Παναθηναϊκό και η ομάδα είναι σε πολύ καλή πορεία. Θα έχουμε τώρα μεταγραφικές ενισχύσεις. Καλές γιορτές να ευχηθούμε σε όλους και προχωράμε δυνατά».

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Από μόνη της η πρόκριση στους 16 μας δίνει μία προστιθέμενη αξία στη φανέλα και το brand name της ομάδας κατ’ επέκταση και μία κλήρωση με τον Παναθηναϊκό, που είναι μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα υποστηρίξουμε τον θεσμό στο έπακρον και όπου πάει».

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε σε εξέλιξη στις μεταγραφές, δεν μπορώ να πω κάτι. Θα γίνουν μεταγραφές, θα ενισχυθεί η ομάδα γιατί έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην πορεία, με τις αναβολές του πρωταθλήματος συν τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε γύρω στα 13 παιχνίδια μέσα σε 45 ημέρες. Δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των μεταγραφών, θα μιλήσουμε με το τεχνικό τιμ και θ’ αποφασίσουμε».

Mikel Chania Delivery
/psiloritischania