Ροκάκης και Κ. Τσίγκας “υπέγραψαν” τη νίκη του Αρη Σούδας | pics

Θησέας Αρης Σούδας | 19 Νοεμβρίου 2022, 18:19

O Aρης επιβεβαίωσε σε ακόμα ένα ματς ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτή τη φορά πιο δύσκολα, νίκησε τον Θησέα με 2-0.

Oinolatris

Η ομάδα της Σούδας επιβεβαιώνει ουσιαστικά το γεγονός ότι διανύει πολύ καλή φόρμα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, αφού ήταν η δεύτερη σερί νίκη μέσα σε λίγες ημέρες μετά το πέρασμα από το Ακρωτήρι.

 

Κώστας Τσίγκας και Νίκος Ροκάκης ήταν οι πρωταγωνιστές και οι παίκτες που “ξεκλείδωσαν” το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σκορ, ενώ ο Αρης έφτασε κοντά στο γκολ στο 42′, με τον Ροκάκη, που δε μπόρεσε σε εξ επαφής ευκαιρία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60′ από κάθετη μπαλιά του Στρατουδάκη, ο Κώστας Τσίγκας πέτυχε το 1-0. Λίγο μετά στο 75′ ο Τάρεκ ανέτρεψε στον Ροκάκη στην περιοχή. Ο Μισαηλίδης έδειξε άσπρη βούλα και ο αρχηγός του Αρη δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη για το 2-0.

Ο Αρης διαχειρίστηκε το προβάδισμα στα επόμενα λεπτά και κράτησε το 2-0 μέχρι τέλους.

Από τον Θησέα εκφράζουν μέσω του athlitiko, τις ευχαριστίες στον Αρη για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα τους.

Σημειώνεται ότι χρέη προπονητή στον Αρη, εκτέλεσε ο Κώστας Γύπαρης, αφού δε μπόρεσε να βρεθεί ο Γιώργος Κόλτζος που ήταν κλινήρης.

Διαιτητής: Μισαηλίδης Βοηθοί: Κομισοπούλου – Μπαντά

Αρης Σούδας (Κώστας Γύπαρης): Κοκκαλάς, Σούλιαρης, Τερεράκης (86′ Κονταράκης), Πλανάκης, Λυβιάκης, Ροκάκης, Μαλαμάς, Μαυρομάτης (57′ Προκοπάκης), Στρατουδάκης (83′ Παπαδόπουλος), Τσίγκας Κ., Τσίγκας Φ. (86′ Ανδρονικίδης)

Θησέας (Μανώλης Πηγουνάκης): Koυτσοδόντης, Νικολιουδάκης, Παλαθούρας, Μπαμπουνάκης, Τάρεκ (79′ Αντικίδης), Καραγκασίδης (36′ λ.τρ. Τσιριβάς, 65′ λ.τρ. Ορφανίδης), Χατζηδάκης (79′ Ανδρεάδης), Ράντεφ, Κύρογλου (79′ Σινανίδης), Γκιώκα, Μάρκου

 

Estrella
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad