Ροκάκης… επί δύο – Παρέμεινε κι ο Γαρυφαλής

Κρητικός Αστέρας | 21 Ιουλίου 2016, 18:03

Την επιθετική του γραμμή τόνωσε ο Κρητικός Αστέρας, που απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή που εξελίχθηκε σε δεινό σκόρερ τα τελευταία χρόνια στην Α’ Κατηγορία.

Ο Νίκος Ροκάκης, που ξεκίνησε την καριέρα του από τους Νέους Χανίων κι έπαιξε ακόμα στις ομάδες Νέων του Πλατανιά, στα Κεραμειά και στην Ασπίδα, τα τελευταία δύο χρόνια αποτέλεσε έναν από τους πρώτους σκόρερ της Α’ Κατηγορίας με τη φανέλα του Αστέρα Μανολιόπουλου. Τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του αγωνιζόταν ως μέσος, αλλά πλέον έχει εξελιχθεί σε επιθετικό… όπλο!

Τη σεζόν 2014-2015 πέτυχε 20 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο, ενώ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 17 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο.

rokakis kwstas

Στον Κρ. Αστέρα τον ακολούθησε και ο αδερφός του Κώστας Ροκάκης, που ξεκίνησε από τους Νέους Χανίων, έπαιξε στην Κ17 του Πλατανιά και μετά από τη σύντομη ενασχόλησή του με τη διαιτησία αγωνίστηκε σε Α.Π. Σούδας και Αστέρα (1 γκολ στην Α’ Κατηγορία την περασμένη σεζόν).

Παραμένει ο Γαρυφαλής

garyfalis

Συγχρόνως με τις προσθήκες συνεχίζονται και οι ανανεώσεις στον ιστορικό σύλλογο του Βαμβακόπουλου, αφού πολύτιμες λύσεις στην επίθεση με την εμπειρία του θα συνεχίσει να δίνει ο Ανδρέας Γαρυφαλής, που είχε αποκτηθεί το 2014 από τον Νέο Αστέρα.

 

karta antonis garden

Rabona ad