Ροκάκης: Είμαστε στην αρχή μιας τεράστιας προσπάθειας (vid)

Χανιά | 28 Δεκεμβρίου 2017, 22:19

Το στίγμα του για μια ακόμη φορά για τους στόχους που έχει χαράξει ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δίνει με δηλώσεις του ο Αντώνης Ροκάκης. Μιλώντας στη ΝΕΑ Τηλεόραση, ο ισχυρός άντρας της χανιώτικης ομάδας σημειώνει μεταξύ άλλων ότι, «είμαστε στην αρχή μιας μεγάλης, μιας τεράστιας προσπάθειας, που θ' αναβαθμίσει περισσότερο το ποδοσφαιρικό κομμάτι των Χανίων».

/Bella Pizza

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός τονίζει ότι, «όταν έχεις υγιή σκέψη, όραμα και ο στόχος σου είναι “καθαρός”, δεν φοβάσαι ποτέ. Αυτό έκανα κι εγώ. Προχωράμε. Είμαστε στην αρχή μιας μεγάλης, μιας τεράστιας προσπάθειας, που θ’ αναβαθμίσει περισσότερο το ποδοσφαιρικό κομμάτι των Χανίων, οπότε κρίνουμε θετικό το αποτέλεσμα μέχρι τώρα, βλέπουμε μπροστά και προχωράμε».

Σε ερώτηση επίσης για το αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας φέτος, ο Αντ. Ροκάκης απαντά ως εξής: «Μόνο ικανοποιημένοι μπορούμε να είμαστε όσον αφορά την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα. Αλλωστε, ερχόμαστε από μία μεγάλη συνεργασία του Κισσαμικού με την ομάδα των Χανίων. Εγιναν πάρα πολλές αλλαγές, νέοι χώροι όσον αφορά το προπονητικό. Νέοι άνθρωποι. Αλλη ομάδα 100%. Νομίζω ότι τα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ τα έχουν πάει πολύ καλά. Θα κάνουμε τον απολογισμό μας, τη διαβούλευση με το τεχνικό τιμ και προχωράμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad