Ροκάκης: Δεν φοβόμαστε κανέναν, τους σεβόμαστε όλους

Χανιά | 9 Σεπτεμβρίου 2016, 1:36

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του Κισσαμικού λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ μίλησε ο Αντώνης Ροκάκης, οι δηλώσεις του οποίου έγιναν στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μάριο Μαρτίνες και είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ισχυρός άνδρας του Κισσαμικού και ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες του χανιώτικου και όχι μόνο ποδοσφαίρου, τόνισε μεταξύ άλλων εν όψει της νέας χρονιάς ότι αγωνιστικά ο στόχος για την ομάδα του Καστελίου είναι η 5η θέση, δηλαδή μία παραπάνω από την 6η που κατακτήθηκε την περασμένη χρονιά…

Σχετικά με την μεταγραφή του Ισπανού Μάριο Μαρτίνες, τον χαρακτήρισε πολύ καλό παίκτη, τονίζοντας την προσωπικότητα και τον καλό του χαρακτήρα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον Αντ. Ροκάκη που δέχτηκε μάλιστα και ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, έχουν ως εξής: «Με αυτή τη μεταγραφή κλείνουμε το ρόστερ για φέτος. Όπως κάναμε και πέρσι, έτσι και φέτος προχωράμε με όλες μας τις δυνάμεις. Είμαστε αναγκασμένοι λόγω χαρακτήρα και της καταγωγής μας ως Κρητικοί να προχωράμε συνεχώς μπροστά και να μην κοιτάμε πίσω. Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε από την πλευρά μας ούτως ώστε να είμαστε πιο δυνατοί ως ρόστερ, αλλά και να παίζουμε σ’ ένα καλύτερο γήπεδο φέτος όπως αυτό των Περιβολίων.

IMG 3108

Πιστεύω ότι ο Μάριο, που πέρα από το ότι είναι αδιαμφισβήτητα καλός παίκτης, ταιριάζει και με τα χνώτα μας. Είναι ταπεινό παιδί, χωρίς πολλά λόγια. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι σ’ ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν φοβόμαστε κανέναν, τους σεβόμαστε όλους και προχωράμε. Ευκαιρίας δοθείσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας βοηθάνε ή μας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν. Να είναι σίγουροι ότι αυτό που κάνουμε, το κάνουμε με όλη μας την καρδιά και με μεγάλη αγάπη και με πολύ μεράκι και θεωρώ ότι αυτό φαίνεται. Όποια εμπόδια κι αν παρουσιαστούν μπροστά μας θα προχωρήσουμε δυνατά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον στόχο του Κισσαμικού για την περίοδο που ακολουθεί: «Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο στόχος είναι να είμαστε καλύτερα πέρσι. Φέτος όμως το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο, έτσι τουλάχιστον διαφαίνεται. Θα το δούμε. Οι ομάδες είναι πιο ιστορικές, οι αντίπαλοι είναι σίγουρα πιο δύσκολοι και πιο δυνατοί. Φέτος υπάρχουν πολλές ομάδες που μέχρι και πριν από λίγα χρόνια ήταν στην Σούπερ Λιγκ. Εμείς βάζουμε σαν στόχο -ας πούμε- την 5η θέση, αυτό είναι κάτι καλύτερο από πέρσι».

Για τη δυνατότητα της χρησιμοποίησης του γηπέδου Περιβολίων και για την αυξημένη κίνηση που παρουσιάζεται στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας: «Πράγματι η πώληση των διαρκείας είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, παρουσιάζουν μια αρκετά μεγάλη δυναμική. Τα Περβόλια είναι αδιαμφισβήτητα το καλύτερο γήπεδο των Χανίων και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε φέτος εκεί. Θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα, η διοίκηση, με όλες τις δυνάμεις που έχει -και νομίζω ότι το αποδεικνύει εμπράκτως- κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρχει αυτή η δυναμική στο ρόστερ, στους παίκτες και γενικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κισσαμικό. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλη ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία στην Ελλάδα που να έχει για τέταρτη χρονιά το ίδιο τεχνικό τιμ. Αυτό που κάνουμε αποκτώντας ποδοσφαιριστές όπως τον Μάριο νομίζω ότι δείχνει στον κόσμο ότι δεν σταματάμε. Δεν μένουμε σε μια παθητική στάση στην κατηγορία αλλά προχωράμε μπροστά. Αυτός νομίζω ότι είναι κι ένας λόγος που τα διαρκείας πάνε καλά γιατί ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχει δυναμική και αγάπη, βλέπει τις κινήσεις που κάνει η ομάδα και θέλει να δει κάτι φρέσκο και πάνω απ’ όλα κάτι υγιές».

Rokakis Mpaxevanos2

Για το προπονητικό κέντρο στον Πλάτανο και αν υπάρχει κάποια εξέλιξη: «Το προπονητικό κέντρο, η διαδικασία έχει ξεκινήσει και είναι σε ένα πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμη η μελέτη. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή με την Περιφέρεια Κρήτης και των δήμο Κισσάμου ούτως ώστε να βρεθούν τα κονδύλια, τα οποία υπάρχουν και να γίνει άμεσα η υλοποίηση. Φυσικά, αυτό θα αποτελέσει ένα ακόμα πετραδάκι σε όλη αυτή την προσπάθεια, σε ό,τι κάνουμε ούτως ώστε να μπορέσει να δουλέψει το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές όπως πρέπει και σε ένα περιβάλλον που τους αρμόζει».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad