Ρόκα: Στο α’ μέρος ήμασταν εμείς ο… Ολυμπιακός

Πλατανιάς | 20 Δεκεμβρίου 2017, 21:29

Ευχαριστημένος για την πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα του στο α’ ημίχρονο δήλωσε ο Μανουέλ Ρόκα. «Φάνηκε στο α’ μέρος ότι ο Πλατανιάς ήταν σα να ήταν ο Ολυμπιακός και ο Ολυμπιακός σα να ήταν ο Πλατανιάς γιατί εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και τον Ολυμπιακό στην δική του περιοχή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Σε γενικές γραμμές, ο Ρόκα έδειξε ότι δεν τον ενοχλεί η ήττα, την οποία απέδωσε όπως είπε στην ποιότητα που έβγαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο β’ ημίχρονο.

Ειδικότερα, οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Πλατανιά είναι οι εξής:

«Σήμερα είχαμε ένα παιχνίδι στο οποίο πριν ξεκινήσει θέλαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα απέναντι στον Ολυμπιακό και όντως στο α’ ημίχρονο φάνηκε ότι παίξαμε πολύ καλύτερα από τον Ολυμπιακό με κάθετο ποδόσφαιρο. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και πολλές ευκαιρίες. Παίζοντας απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, αλλά και με οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, δεν μπορείς να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες γιατί μετά το πληρώνεις. Στο ημίχρονο είπαμε με τους παίκτες ότι δεν θα χαλαρώσουμε γιατί μία φάση μπορεί να είναι αρκετή για τον Ολυμπιακό για να βάλει το γκολ. Η ήττα χαλάει τον ενθουσιασμό που έχουμε, είτε είναι στο Κύπελλο, είτε για το πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι που περνάει θέλουμε να έχουμε δώσει το καλύτερο και όταν νιώθεις καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αυτό σου δίνει το παραπάνω για να συνεχίσεις να παλεύεις για το πρωτάθλημα και σήμερα στο Κύπελλο είχαμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε και να νιώθουμε νικητές ή ότι μπορούμε να νιώθουμε ότι έχουμε έναν β’ γύρο στο πρωτάθλημα πολύ θετικό. Αυτό ήθελα να πετύχουμε σε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί ήρθε αυτή η “μία” φάση για τον Ολυμπιακό. Είδα, φάνηκε ότι ο Πλατανιάς ήταν σα να ήταν ο Ολυμπιακός και ο Ολυμπιακός σα να ήταν ο Πλατανιάς στο α’ μέρος γιατί εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και τον Ολυμπιακό στην δική του περιοχή. Βεβαίως, η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού άλλαξε το αποτέλεσμα. Ετσι το βλέπω εγώ… Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάμε στην έδρα τους “ζωντανοί”, αλλά θα το παλέψουμε το παιχνίδι. Θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε τις δικές μας ευκαιρίες.

Το Κύπελλο είναι ένα θεσμός για να παίξουν παίκτες που δεν έχουν συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όπως οι πιτσιρικάδες που έπαιξαν, ο Παπανικολάου, ο Ζίκο και ο Ουές. Το Κύπελλο δεν είναι φυσικά στόχος μας να το… κερδίσουμε. Στόχος είναι να κερδίσουμε τους εαυτούς μας και να δημιουργήσουμε την αίσθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Εγώ είδα τους παίκτες πολύ ενθουσιασμένους, με πολύ ένταση σα να έλεγαν, πάμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Κάθε στιγμή που περνάει είναι μια ευκαιρία να κερδίσουμε τον εαυτό μας και να αποκτάμε ολοένα και πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση για το πρωτάθλημα».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad