Ρόδος: Απαγόρευση δηλώσεων εν’ όψει Καλαμάτας

Football League 18 Μαΐου 2021, 18:14

«Σιωπητήριο ισχύει από σήμερα το μεσημέρι στην ομάδα της Ρόδου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει «δηλώσεις, ανακοινώσεις απαγορεύονται δια ροπάλου λόγω της σοβαρότητας του αγώνα».

Ντέρμπι κορυφής το προσεχές Σάββατο (22/05, 14:45) στον Νότιο Όμιλο της Football League με την πρωτοπόρο Καλαμάτα (που έχει ματς περισσότερο) να υποδέχεται τη Ρόδο. Η διοίκηση της νησιωτικής ομάδας απαγόρευσε τις δηλώσεις για να επικεντρωθούν άπαντες στην προετοιμασία του αγώνα.

Η ανακοίνωση της Ροδίτικης ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Σιωπητήριο ισχύει από σήμερα το μεσημέρι στην ομάδα της Ρόδου! Δηλώσεις, ανακοινώσεις απαγορεύονται δια ροπάλου λόγω της σοβαρότητας του αγώνα του προσεχούς Σαββάτου και της ιδιαίτερης σημασίας που έχει για τους φίλους της ομάδας αλλά και για την πορεία της!

Όπως έγινε γνωστό η διοίκηση σήμανε το σιωπητήριο για ευνόητους λόγους όχι μόνο για να μην προκληθούν εντάσεις αλλά και λόγω του οτι η μέσα στην εβδομάδα πιθανώς να δημιουργηθεί ιδιαίτερο κλίμα πόλωσης!

Η αποστολή της Ρόδου για την Καλαμάτα θα αναχωρήσει την Παρασκευή και θα φτάσει αργά το μεσημέρι της ίδιας μέρας στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα όπου θα καταλύσει στο παραλιακό ξενοδοχείο TAYGETOS AKTI.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad