Ροδάς: Θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα (video)

Α.Ο.Κ. Χανιά | 4 Οκτωβρίου 2017, 15:10

Την πίστη του ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη στον βαθμό που πρέπει για το ματς της πρεμιέρας με τον Άρη Νίκαιας εξέφρασε με δηλώσεις του στην κάμερα του aokchania.gr ο Δημήτρης Ροδάς.

Ο προπονητής του ΑΟΚ Χανιά αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Θωμά Αράπη αλλά και την παρουσία του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος, Γιώργου Τασιούδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως τις απομαγνητοφώνησε το athlitiko έχουν ως εξής: «Η προετοιμασία δόξα τον Θεό κυλάει πολύ καλά, τα παιδιά έχουν κάνει μία συλλογική προσπάθεια για έξι εβδομάδες, τώρα πάμε στην έβδομη. Δεν έχουμε σοβαρούς τραυματίες εκτός από τον Ματθαίο Γκιούλη και πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι για την 1η αγωνιστική, γιατί καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη τις πρώτες αγωνιστικές, τουλάχιστον τις πρώτες 3-4, αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν την ψυχολογία να είναι έτοιμοι για την 1η αγωνιστική».

Για τον τραυματισμό του Αράπη και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, τον Τασιούδη: «Ο Θωμάς Αράπης με το πρόγραμμα που έχει ακολουθήσει από τον φυσιοθεραπευτή τον Κώστα Ξυφτίλη πιστεύω ότι σε έναν μήνα θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει και να μας βελτιώσει αρκετά μέσα στο παιχνίδι μας. Πάει αρκετά καλά γιατί έχω δει μεγάλη βελτίωση από τις αρχές του μήνα που ήρθε στην ομάδα μας. Ο Γιώργος Τασιούδης έχει παίξει και δύο φιλικά που τον έβαλα τώρα στο τουρνουά που παίξαμε για να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Καθημερινά ενσωματώνεται στην ομάδα, τον υποδέχονται οι παίκτες πολύ καλύτερα, αγωνιστικά είναι πολύ καλά, νιώθει καλά, έδειξε ότι έχει δουλέψει σαν αθλητής αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι από την 1η αγωνιστική ο Γιώργος θα μας βοηθήσει δυνατά».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του:

karta antonis garden