Ροδάς: Η αντιπαλότητα με Κύδωνα περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές

Α.Ο.Κ. Χανιά | 4 Απριλίου 2017, 12:30

Για την πρόκριση στους τελικούς της ΕΚΑΣΚ απέναντι στη Μεσσαρά και τις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν με τον συντοπίτη Κύδωνα για την κατάκτηση του τίτλου μίλησε στην ιστοσελίδα του ΑΟΚ Χανιά ο Δημήτρης Ροδάς.

«Ας κερδίσει ο καλύτερος ομαδικά, αφού σίγουρα έχει κερδίσει το χανιώτικο μπάσκετ!» δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση επί της Μεσσαράς: Η Μεσσαρά ήταν μια ομάδα πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, με συνεχή παρουσία στους τελικούς τα τελευταία χρόνια. Εμείς ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και έτσι κάναμε το 3-1.

Για τους τελικούς με τον Κύδωνα Χανίων: Επόμενος και τελευταίος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Κύδων είναι μια ομάδα που την ξέρουμε καλά και τη σεβόμαστε! Άλλωστε δεν είναι τυχαία η παρουσία του στους τελικούς. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και παραμένουμε συγκεντρωμένοι! Οι τελικοί είναι πάντα τελικοί!!

Για το γεγονός ότι τελικό θα παίξουν δύο ομάδες από τα Χανιά: Είναι τιμή για την πόλη να συμμετέχουν στον τελικό οι δύο ομάδες των Χανίων και εύχομαι ο κόσμος να παρακολουθήσει όμορφο μπάσκετ, στο πλαίσιο του “ευ αγωνίζεσθαι”, καθώς η αντιπαλότητα περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου. Ας κερδίσει ο καλύτερος ομαδικά, αφού σίγουρα έχει κερδίσει το χανιώτικο μπάσκετ!

 

karta antonis garden