Ροδάς: Δεν σκεφτόμαστε κανένα Κύδωνα, το μυαλό μας μόνο στη Μεσσαρά

Α.Ο.Κ. Χανιά | 28 Μαρτίου 2017, 13:41

Συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Μεσσαρά είναι όλοι στον ΑΟΚ Χανιά και δεν υπάρχει… χώρος στο μυαλό τους για να σκεφτούν ότι σε περίπτωση πρόκρισης στους τελικούς θα βρουν στον δρόμο τους τον συντοπίτη Κύδωνα.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του μετά το 66-42 απέναντι στη μεσσαρίτικη ομάδα ο προπονητής του ΑΟΚ Δημήτρης Ροδάς όταν του έγινε η σχετική ερώτηση για την πιθανότητα να παίξει τελικούς με τον Κύδωνα η ομάδα του.

«Δεν σκεφτόμαστε κανένα Κύδωνα, τη δεδομένη στιγμή. Το μυαλό μας είναι μόνο στη Μεσσαρά και στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΚ: «Η πολύ καλή μας άμυνα ήταν το μυστικό της νίκης μας.. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα σε ολόκληρο σχεδόν το ματς και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Λειτουργήσαμε καλά σαν ομάδα, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Δεν είναι τίποτα σίγουρο. Κερδίσαμε αλλά ακόμα δεν προκριθήκαμε. Πάμε να παίξουμε εξίσου καλά στη Μεσσαρά, για να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς».

Για την πιθανότητα να παίξει ο ΑΟΚ Χανιά τελικούς με τον Κύδωνα: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα για μας. Δεν σκεφτόμαστε κανένα Κύδωνα, τη δεδομένη στιγμή. Το μυαλό μας είναι μόνο στη Μεσσαρά και στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής».

*Φωτ. Στράτος Σολανάκης

 

zgas

Rabona ad