Ρήξη συνδέσμων ο Μάνος Παπαδάκης

Γ' Εθνική 29 Απριλίου 2021, 21:53

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάνος Παπαδάκης αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Σαβουϊδάκη στην αναμέτρηση της Δαμάστας με τον Γιούχτα. Τελικά οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν απέφυγε το κάταγμα, αλλά έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η συνέχεια θα δοθεί την Τετάρτη του Πάσχα στη μαγνητική τομογραφία που θα κάνει ο ποδοσφαιριστής. Το δελτίο τύπου της Δαμάστας αναφέρει σχετικά:

«Ένα πολύ δύσκολο και σοβαρό τραυματισμό υπέστη στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου του αγώνα της Δαμάστας με τον Γιούχτα ο Μάνος Παπαδάκης. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας και πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο, έβαλε το χέρι του με δύναμη για να στηριχτεί και φάνηκε ότι υπέστη εξάρθρωση αγκώνα!

Το γήπεδο πάγωσε ενώ αμέσως όλοι έτρεξαν πάνω του. Ωστόσο συγκινητική ήταν η ενέργεια του ηγέτη της ομάδας (και θείου του ποδοσφαιριστή) Αντώνη Παπαδάκη, που σηκώθηκε από την κερκίδα και έτρεξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει τον Μάνο.

Μάλιστα, έχοντας γνώση από ανάλογους τραυματισμούς, η επέμβασή του ήταν έγκαιρη, καθώς ο Αντώνης Παπαδάκης έκανε την ανάταξη του εξαρθρήματος του αγκώνα και έτσι ο άτυχος παίκτης γλίτωσε τα χειρότερα! Στη συνέχεια αποχώρησε μέσα σε χειροκροτήματα, εμφανώς καταπονημένος από τον σοβαρό τραυματισμό του…

Ο Μάνος Παπαδάκης μεταφέρθηκε στο Creta Interclinic για εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει αποφύγει το κάταγμα, ωστόσο φαίνεται ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων, κάτι που θα εξακριβωθεί στην μαγνητική τομογραφία που θα γίνει την Τετάρτη μετά το Πάσχα. Ο ΑΟ Δαμάστας εύχεται στο Μάνο Παπαδάκη ολόψυχα περαστικά και να ξεπεράσει σύντομα την περιπέτειά του.»

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad