Ρήξη χιαστού ο νεαρός Σεληνιωτάκης – «Στήριξη» δηλώνει ο Μινώταυρος

Μινώταυρος | 14 Μαρτίου 2023, 11:19

Σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός για τον Στέλιο Σεληνιωτάκη στο τελευταίο παιχνίδι της μικτής Χανίων απέναντι στο Λασίθι, καθώς όπως γίνεται γνωστό υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού.

Oinolatris

Αυτό γνωστοποιεί συγκεκριμένα η ομάδα του Μινωταύρου, σημειώνοντας ότι θα είναι δίπλα του στον πολύ σοβαρό τραυματισμό που προέκυψε στον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος να σημειωθεί ότι έκανε φέτος εξαιρετική χρονιά με την ομάδα των Μουρνιών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Μινώταυρος ανακοινώνει με λύπη ότι ο τραυματισμός για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αγώνα της Μικτής Χανίων για τον Στέλιο Σεληνιωτάκη ήταν ο χειρότερος που θα μπορούσε, διότι από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε αυτό που προκύπτει, είναι ότι έχει υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού, γεγονός που θα του στοιχίσει την απουσία από την ενεργό δράση για τους επόμενους μήνες.

Ο τραυματισμός για τον Σεληνιωτάκη έρχεται σε μία στιγμή που η αλήθεια είναι ότι έκανε μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα μας, πιστοποιώντας το ταλέντο που διαθέτει. Ωστόσο, δυστυχώς, αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και ευχόμαστε στον Σεληνιωτάκη να μπορέσει να είναι δυνατός ώστε να γυρίσει το συντομότερο στα γήπεδα.

Η ομάδα μας είναι αυτονόητο ότι θα στηρίξει τον ποδοσφαιριστή μας σε όλα τα στάδια του τραυματισμού του.

Με το καλό και πάλι πίσω στα γήπεδα Στέλιο!

Estrella

Rabona ad