Ριτζάκης: Να δώσουμε συνέχεια στη νίκη μας

Άρης Σούδας ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 21 Οκτωβρίου 2020, 19:12

Προσγειωμένος από τη μεγάλη νίκη στο χανιώτικο ντέρμπι με τον Αρη Σούδας εμφανίστηκε ο Γιώργος Ριτζάκης στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του ΣΥΝΚΑ ανέφερε ότι θα πρέπει η ομάδα του να κερδίσει στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου για να πάρει αξία η νίκη επί του Αρη.

Σχετικά με το ντέρμπι, σημείωσε ότι το ΣΥΝΚΑ είχε πιο φρέσκους ποδοσφαιριστές από τον αντίπαλό του, βάσει και των αγώνων που έδωσαν οι δύο ομάδες την περασμένη Κυριακή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ριτζάκη:

Εμείς μπορεί να κάναμε το 2/2 αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε με μία ομάδα που ήταν στα μέτρα μας την πρώτη αγωνιστική και παίξαμε και ένα τοπικό ντέρμπι, όπου και τα τρία αποτελέσματα ήταν πιθανά. Επομένως δε μπορώ να το αξιολογήσω ως επιτυχία.

Δε μπορεί επίσης να λογιστεί ως επιτυχία, διότι εμείς καταφέραμε να διαχειριστούμε το ρόστερ μας στο πρώτο ματς, να έχουμε πιο φρέσκους ποδοσφαιριστές. Εν εντιθέσει, ο Νίκος (σ.σ. Μαναρώλης) είχε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή, μακριά και σε χόρτο.

Επομένως, επειδή είμαι προπονητής και αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που είχε, θέλω να αξιολογήσω τη νίκη στη σωστή βάση. Ετσι, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε, αλλά δε μπορώ να το καταγράψω ως μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου. Εφόσον δεν κερδίσουμε μία ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, πετάμε το σημερινό τρίποντο στα σκουπίδια.

Estrella