Ριτζάκης: Καθοριστική για την ψυχολογία μας η νίκη στην πρεμιέρα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 16 Οκτωβρίου 2020, 17:39

Καθοριστική για την ψυχολογία των παικτών του κρίνει τη νίκη στο ματς με τον Αρη Ρεθύμνου ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Γιώργος Ριτζάκης

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χανιώτης τεχνικός σημειώνει ότι μπορεί ν’ ακούγεται κοινότυπο ότι η πρεμιέρα κρύβει παγίδες, από την άλλη έχει τονίσει την προσοχή που πρέπει να επιδείξουν οι παίκτες του προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν στη νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι.

«Η πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική για εμάς όπως και για όλες τις ομάδες», τονίζει. «Θεωρώ ότι είναι καθοριστική όσον αφορά και το κομμάτι της ψυχολογίας και μπορεί να ακουστεί κοινότυπο, είναι όμως μια πραγματικότητα, πάντα μια πρεμιέρα κρύβει παγίδες, επομένως εμείς πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας».

Σε ό,τι αφορά την τις ευχές του για το πρωτάθλημα που ξεκινά, έχουν ως εξής:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες, στους προπονητές και τα τεχνικά επιτελεία τους, στους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες να έχουν όλοι μια καλή χρονιά, να μείνουν μακριά από τραυματισμούς και να κυλήσει με τις καινούργιες συνθήκες ομαλά το πρωτάθλημα και να μην έχουμε κανένα απρόοπτο», είναι οι δηλώσεις από τον Γιώργο Ριτζάκη, που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Estrella