Ριτζάκης: Εχουμε φτιάξει χαρακτήρα

Γ' Εθνική | 23 Μαΐου 2021, 20:31

Ο Γιώργος Ριτζάκης παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στο ντέρμπι με τον Αλμυρό.

Οπως σημείωσε ο προπονητής του ΣΥΝΚΑ, το ματς ήταν εξαιρετικό από θέμα ποιότητας και ευκαιριών, παρά το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ.

Δεν παρέλειψε μάλιστα ν’ αναφέρει το γεγονός ότι η χανιώτικη ομάδα έχει καταφέρει να χτίσει χαρακτήρα στο φετινό πρωτάθλημα, στηριζόμενη σε αρκετούς νεαρούς αλλά και έμπειρους παίκτες.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ηταν ένα πολύ ωραίο ματς για να το δει κάποιος που είναι αδιάφορος για τη νίκη. Πιστεύω και οι δύο ομάδες φύγαμε στενοχωρημένες που δεν πήραμε τη νίκη που ήταν ο στόχος μας. Νομίζω ότι όλοι φεύγουμε όμως γεμάτοι από το γήπεδο, γιατί είχε και φάσεις και χαμένο πέναλτι, δοκάρια, υπήρχε δύναμη, ένταση, ήταν ωραίο ματς.»

Για τις απουσίες με τους στρατευμένους που έχει ν’ αντιμετωπίσει το ΣΥΝΚΑ μέχρι το τέλος:

«Οταν χτίσαμε στην αρχή της περιόδου την ομάδα αποφασίσαμε να στηρίξουμε την ομάδα σε κάποια έμπειρα παιδιά και να δώσουμε ευκαιρίες σε μικρότερους. Για τα έμπειρα παιδιά δεν το συζητώ τι έχουν πετύχει μέχρι στιγμής. Αλλά επίσης δεν το συζητώ και για τους μικρότερους, γιατί όποιος αρπάξει την ευκαιρία καταθέτει τον καλύτερο του εαυτό μέσα στο γήπεδο. Πλέον η ομάδα έχει φτιάξει χαρακτήρα και όποιος και να παίζει, δε θέλω να στέκομαι στις απουσίες γιατί θα αδικήσω την προσπάθεια όλων των παιδιών

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad